Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg straalt ondanks loodzware periode en pijnlijke breuk: ‘Powervrouw!’

Monique Westenberg straalt ondanks loodzware periode en pijnlijke breuk: ‘Powervrouw!’

Monique Westenberg straalt ondanks loodzware periode en pijnlijke breuk: ‘Powervrouw!’

Dat Monique Westenberg (43) door een loodzware periode gaat, is geen geheim. Na weer een mooi jaar met André Hazes (27) én een sprookjesaanzoek liep hun relatie toch weer op de klippen. Hoewel de breuk dit keer definitief is en de zanger allang weer doorgegaan lijkt te zijn met zijn leven, zit Monique niet bij de pakken neer. Integendeel, op nieuwe foto’s is te zien dat ze straalt en ze veel troost put uit haar prachtige zoon.

Breuk Monique en André

De relatiebreuk kwam voor velen als donderslag bij heldere hemel, óók voor Monique zelf. De zanger claimt dat het al langer rommelde in hun relatie. Vrijwel direct na de breuk, stortte André zich in een nieuwe relatie met influencer Sarah van Soelen (25). Hoewel dit ongetwijfeld pijnlijk moet zijn om te zien, houdt Monique zich sterk. Ze kan ook nog door een deur met haar ex: ze zien elkaar nog geregeld voor hun zoontje André junior.

De tekst gaat door onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Socialmediapauze

Na de breuk nam Monique even een moment voor zichzelf en laste ze een korte socialmediapauze in. Nu pakt ze de draad weer op. Op de kiekjes die ze dit weekend plaatste ziet ze er stralend uit. Dat valt ook haar fans op. “Zo knap dat je gewoon blijft stralen ondanks alle shit die je al hebt moeten doorstaan… powervrouw!”, schrijft een van haar volgers. “Fijn dat je zoveel kracht, energie en liefde van die kleine jongen krijgt, dat is onvoorwaardelijk”, reageert een andere volger.

De tekst gaat door onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Sarah van Soelen

Nadat bekend werd dat André en Monique een punt achter hun relatie hadden gezet, werd al gauw gefluisterd dat er een nieuwe vrouw in het leven van de zanger zou zijn. Hij was zelf degene die de naam van Sarah van Soelen (25) liet vallen, een influencer bij wie hij veel steun vond én met wie hij een relatie ‘in de toekomst’ niet uitsloot. Inmiddels blijkt er wel degelijk wat opgebloeid te zijn tussen André en Sarah. Dat bevestigde de zanger in de talkshow Beau. “Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vroeg de presentator op de man af. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, antwoordde André daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Lees ook
André Hazes voor het eerst met nieuwe liefde Sarah van Soelen op Instagram te zien

Breuk

Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. “De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet”, schreef Westenberg op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram