Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique reageert op geruchten trouwplannen met André (en Yvonne Coldeweijer vindt er ook iets van)

Monique reageert op geruchten trouwplannen met André (en Yvonne Coldeweijer vindt er ook iets van)

Monique reageert op geruchten trouwplannen met André (en Yvonne Coldeweijer vindt er ook iets van)

Monique Westenberg (44) genoot samen met ex André Hazes (28) en zoontje Dré van een welverdiende vakantie in Amerika. Hun vakantie hield de gemoederen bezig, sommige mensen denken namelijk dat de twee weer bij elkaar zijn. Yvonne Coldeweijer verklapte zelfs dat Monique en André gaan trouwen. Monique reageert nu op de trouwgeruchten.

Hebben André en Monique trouwplannen?

Monique Westenberg vloog begin april met zoontje Dré naar de Verenigde Staten voor een maandje vakantie. Vader André Hazes wachtte hen op. Tijdens de vakantie lieten ze niet veel van zich horen, dus de geruchtenmolen draaide overuren.

Yvonne Coldeweijer deelde vorige week mee dat André en Monique gaan trouwen eind dit jaar. De twee exen zijn volgens haar gewoon weer samen. Monique besloot de reageren op de geruchten. Ze deelt een aantal vakantiekiekjes op Instagram en doet haar kant van het verhaal.

Monique Westenberg reageert op geruchten

“Florida wat was je heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”, schrijft Monique. Er zou helemaal geen huwelijk tussen Monique en André op de planning staan.

Wel hebben ze het als gezin heel erg naar hun zin gehad. “We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt”, aldus Monique.

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Documentaire André Hazes dit jaar nog te zien bij Videoland

Reactie Yvonne

Yvonne gelooft niks van het verhaal van Monique. De roddelkoningin zegt dat Monique en André hun relatie geheim houden vanwege de documentaire van André die dit najaar op Videoland te zien is. “Zo uitgekookt deze mensen. Geloof nou maar wat ik zeg want ik heb altijd gelijk en je weet het bye”, schrijft Yvonne in haar stories.

Of Yvonne gelijk heeft, zal nog moeten blijken. Maar als we Monique moeten geloven, hebben zij en André geen relatie. To be continued…

monique andre trouwplannen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, Instagram Yvonne Coldeweijer | Beeld: Brunopress