Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André: ‘De liefde nooit zo ervaren’

Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André: ‘De liefde nooit zo ervaren’

Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André: ‘De liefde nooit zo ervaren’

Monique Westenberg (43) mag dan – na een korte Instagrampauze – wel weer actief zijn op Instagram, maar verder houdt ze haar lippen stijf op elkaar over de breuk met André. Het lijkt vooralsnog redelijk goed te gaan met haar, en nu geeft de blondine ook haar allereerste interview.

Rust moet blijven

En wel in het tijdschrift Talkies. Anouk Smulders had al even contact via de app met Monique en laat weten in Shownieuws: “Ze zei: ‘Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven’.”

Mishandeling

Maar toch wilde Westenberg wel al het een en ander kwijt over het interview. “Zo zegt ze bijvoorbeeld dat ze in vorige relaties die ze heeft meegemaakt, mishandeld is, zowel lichamelijk en geestelijk.” Hiervan schrikt Smulders, geeft ze aan. Ze voegt toe: “Maar ze zegt ook dat ze voor de relatie die ze met André had, de liefde nooit zo had ervaren.”

Stabiel

Maar hoe gaat het nu met haar? “Onder andere zegt ze ook dat ze weer stabiel en gelukkig is, maar onder verdrietige omstandigheden.” Toch gaat het interview verder maar nauwelijks over André. “Ze wil er gewoon niks over zeggen, omdat ze gewoon de rust wil bewaren, het is verdrietig. De voorstelling was heel anders voor het komende jaar.”

Sterke Monique Westenberg

Na een korte Instagrampauze geeft Monique haar volgers weer een inkijkje in haar leven. Vorig weekend deelde ze foto’s van zichzelf op Ibiza. Bij een kiekje schrijft ze een betekenisvol bericht: “Als het leven je citroenen geeft, maak er dan sinaasappelsap van en laat de rest van de wereld zich maar afvragen hoe je dit in hemelsnaam hebt gedaan.”

Lees ook
Monique geprezen om kracht na pijnlijke breuk met André: ‘Hét voorbeeld van een sterke vrouw’

Volgers vol lof

Monique’s volgers zijn een grote steun: ze overladen haar met complimenten. “Jij bent een voorbeeld van hoe sterk een vrouw kan zijn”, schrijft een fan. “Je doet het echt supergoed en wees vooral TROTS OP JEZELF”, reageert een ander. Nog een fan heeft een belangrijk advies voor de ex van André: “Kijk naar al je goede kwaliteiten en omarm jezelf, kanjer.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh, Instagram