Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique deelt eerste post na pijnlijke breuk met André en krijgt massale steun van volgers

Monique deelt eerste post na pijnlijke breuk met André en krijgt massale steun van volgers

Monique deelt eerste post na pijnlijke breuk met André en krijgt massale steun van volgers

Slechts drie maanden na het uitbundige aanzoek werd bekend dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) opnieuw een punt achter hun relatie hadden gezet. Waar de zanger interview na interview gaf na de bevestiging van hun breuk en toegaf veel steun te vinden bij de 25-jarige Sarah van Soelen (met wie hij een relatie in de toekomst niet uitsluit én met wie hij wel héél intiem op een nieuwe foto staat), verdween Monique even van de radar. Vorige week liet ze voor het eerst van zich horen via haar column in ‘Vriendin’ en nu is ze ook op Instagram terug van weggeweest.

Monique na breuk André

Op het sociale medium deelt Monique een liefdevolle foto met haar zoontje André (4). Verder maakt de blondine geen woorden vuil aan het kiekje; ze plaatst er enkel een veelzeggende emoji van een slotje bij.

Onvoorwaardelijke liefde

Waar André steun vindt bij Sarah, kan Monique rekenen op haar trouwe achterban. Haar volgers reageren dan ook massaal op het prachtige plaatje van moeder en zoon, en steken haar massaal een hart onder de riem. “Beter dan dit wordt het niet… aan deze onvoorwaardelijke liefde kan geen vent tippen!”, aldus een fan. “Trots op jou, Monique. Je redt het met dat prachtige jongetje van je. Je bent een fantastische moeder en je verdient respect. Onthoud dat, ook al is het nu donker. Het wordt ooit weer licht en dan kijk je met trots naar jezelf.”

‘Zus’ Roxeanne

Ook bekend Nederland reageert met hartjes onder de post. Zo laten Quinty Trustfull, Olcay Gulsen en Lucy Woesthoff onder meer van zich horen. Opmerkelijk detail: ook André’s zus Roxeanne (28) reageert met twee hartjes. Met haar had Monique in de afgelopen maanden een goede band opgebouwd, terwijl ze eerder niet met elkaar door een door konden. Een tijdje geleden noemde de ex van André de zangeres zelfs haar zusje.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Moeilijke periode

Vorige week liet Monique weten het momenteel erg zwaar te hebben. “Ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen”, schreef ze. “Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag.” Gelukkig put Monique veel kracht uit “powerteksten” van vriendinnen, maar ook haar familie helpt haar ontzettend. En gelukkig is er ook nog altijd haar zoontje Dré. De kleine man geeft haar ontzettend veel energie, liet ze weten. “Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.”

Lees ook
Bridget Maasland over zoontje, relatiebreuk André en nieuwe liefde

Turbulente relatie

Sinds februari 2020 – toen André en Monique onthulden weer een setje te zijn – leken de zanger en zijn geliefde gelukkiger dan ooit. In december 2020 ging de Hazes-telg zelfs op zijn knieën voor Monique, waarna Bridget reageerde met een pikante foto op Instagram. In de dagen erna toonde Monique al de eerste schetsen van haar bruidsjurk en liet het stel weten zo snel mogelijk in het huwelijksbootje te willen stappen. Begin maart werd bevestigd dat de trouwplannen op de lange baan waren geschoven vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, maar inmiddels weten we dus dat die helemaal van tafel zijn. André en Monique hebben samen een zoon, de kleine André (4).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram