Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg deelt foto met ‘zusje’: ‘Jullie lijken wel dubbelgangers’

Monique Westenberg deelt foto met ‘zusje’: ‘Jullie lijken wel dubbelgangers’

Monique Westenberg deelt foto met ‘zusje’: ‘Jullie lijken wel dubbelgangers’

Afgelopen zondag was het schoonzusje van Monique Westenberg jarig. Dit was een goede reden om samen in een zomerse outfit een kiekje te maken. Volgers zijn verbaast over hoe erg de schoonzusjes op elkaar lijken. 

Enorme gelijknis

“Hoe vaak wij wel niet te horen krijgen dat we net zusjes zijn…!”, schrijft Monique bij de foto. Blijkbaar ziet ze zelf ook de enorme gelijknis tussen haar en haar schoonzusje. “Gefeliciteerd met je 35e verjaardag Sis!”

Schoonzussen

Jerney is de vrouw van Mathieu Westenberg, de broer van Monique. Jerney en Monique lijken zo erg op elkaar dat het eigenlijk wel biologische zussen kunnen zijn. Ook de volgers van Monique zijn verbaasd. Zo ook Pauline Wingelaar: “Ik moest gewoon even kijken wie wie is! 😍”, laat de Gooische moeder weten. “Nou! Jullie lijken idd wel heel veel op elkaar zeg”, reageert een andere volger. Naast hun uiterlijk krijgen de schoonzusjes ook veel complimenten over hun zomerse outfits.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
André en Rachel herdenken Hazes senior in Benidorm: ‘Daar sta je dan met je zoon’

Ex-schoonzus Roxeanne

Jerney is niet de enigste schoonzus waarmee Monique erg close is, ook met ex-schoonzus Roxeanne gaat Monique nog regelmatig mee om. Na jarenlang een familieruzie te hebben, legden André en Roxeanne Hazes vorige zomer bij. De hereniging volgde nadat Roxeanne weer contact kreeg met Monique. De ex-schoonzussen bleken een goede klik te hebben en die klik is er gebleven, ondanks dat André en Monique niet meer samen zijn. Ook Roxeanne ziet Monique als een zus: “Ik kan ook ongelooflijk goed met Monique: het is niet alleen een zus, maar ook een vriendin. En dat is gewoon heel erg fijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh