Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique geprezen om kracht na pijnlijke breuk met André: ‘Hét voorbeeld van een sterke vrouw’

Monique geprezen om kracht na pijnlijke breuk met André: ‘Hét voorbeeld van een sterke vrouw’

Monique geprezen om kracht na pijnlijke breuk met André: ‘Hét voorbeeld van een sterke vrouw’

Monique Westenberg (43) heeft een paar moeilijke maanden achter de rug. Waar André Hazes (27) in december nog op zijn knieën ging voor de blondine, bleek in maart dat de verloving verbroken was. Daarna liet de zanger er geen gras over groeien. Hij haalde meteen Sarah van Soelen (25) aan als zijn grote steun en ‘gewoon een vriendin’, maar al gauw bleek er meer aan de hand te zijn. Nadat duidelijk werd dat de twee een setje waren, veranderde de influencer in de ‘meest gehate vrouw van Nederland’ en had het kersverse stel zelfs beveiliging nodig. Extra pijnlijk voor Monique: André en Sarah schreeuwen hun prille romance maar al te graag van de daken en gaan zelfs al samenwonen. Toch is dat voor de moeder van Dre (4) geen reden om bij de pakken neer te zitten. Ze wordt door haar volgers dan ook de hemel ingeprezen vanwege haar kracht.

Sterke Monique Westenberg

Na een korte Instagrampauze geeft Monique haar volgers weer een inkijkje in haar leven. Dit weekend deelde ze foto’s van zichzelf op Ibiza. Bij een kiekje schrijft ze een betekenisvol bericht: “Als het leven je citroenen geeft, maak er dan sinaasappelsap van en laat de rest van de wereld zich maar afvragen hoe je dit in hemelsnaam hebt gedaan.”

Volgers vol lof

Monique’s volgers zijn een grote steun: ze overladen haar met complimenten. “Jij bent een voorbeeld van hoe sterk een vrouw kan zijn”, schrijft een fan. “Je doet het echt supergoed en wees vooral TROTS OP JEZELF”, reageert een ander. Nog een fan heeft een belangrijk advies voor de ex van André: “Kijk naar al je goede kwaliteiten en omarm jezelf, kanjer.”

Lees ook
André doet schokkende onthulling: zanger en Sarah ernstig bedreigd na verlovingsbreuk met Monique

Plotse breuk

Toen in maart bekend werd dat André en Monique opnieuw uit elkaar waren, meldde Westenberg dat de breuk voor haar helaas uit de lucht was komen vallen. “De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen”, gaf ze toe, terwijl het volgens de Hazes-telg al langer niet goed ging tussen de twee. “De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen, verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair