Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg krijgt commentaar op foto: ‘Wangen opspuiten lijkt me niet gezond’

Monique Westenberg krijgt commentaar op foto: ‘Wangen opspuiten lijkt me niet gezond’

Monique Westenberg krijgt commentaar op foto: ‘Wangen opspuiten lijkt me niet gezond’

Het is op de vakantiebestemming van Monique Westenberg (43) lekker zonnig. Misschien zelf wel iets té zonnig als we naar haar laatste foto op Instagram kijken. Maar dat is niet waar Monique commentaar op krijgt van haar volgers. 

Monique straalt op het kiekje en kijkt met een gelukzalige glimlach de camera in, ondanks dat ze misschien wat verbrand is.

Tekst gaat verder onder de post.

Commentaar

Hoewel er genoeg complimenten te vinden zijn onder de post, kan iemand het toch niet laten om uit te halen naar de blondine. ‘Wangen teveel opgespoten en te bruin… Je begint veel jonger te willen lijken…’, laat iemand weten.

Wangen opspuiten

Maar Monique laat niet zomaar over zich heen lopen. ‘Denk dat je je verward met iets te veel gegeten, want wangen opspuiten lijkt me niet gezond’, aldus Westenberg in een reactie. ‘Mocht je m’n jukbeenderen bedoelen, die heb ik geërfd van m’n omaatje! Wat een oordelen zeg van vrouw tot vrouw.’

Lees ook
Heftige week voor Monique Westenberg: ‘André is eindelijk weer vrolijk’

Niet alleen maar negatief

Gelukkig zijn fans verder vooral positief over het kiekje. ‘Een echte moeder. En bovendien ook nog zo een uitstraling❤️’ en ‘Mooi mens ben jij. Zooo puur❤️❤️🙌’, is onder meer te lezen.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress