Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > The drama continues (#houdthetdannnooitop): Monique ontvolgt André op Instagram

The drama continues (#houdthetdannnooitop): Monique ontvolgt André op Instagram

The drama continues (#houdthetdannnooitop): Monique ontvolgt André op Instagram

Ruim een maand geleden bevestigden Monique Westenberg (43) en André Hazes (27) na een mooi jaar én een verloving uit elkaar te gaan. Ondanks de pijnlijke breuk zaten de ouders van de kleine Dré (4) samen aan het paasontbijt en konden ze, voor hun zoon, nog prima door één deur. Toch lijkt de band nu toch verslechterd te zijn; Monique heeft haar ex namelijk ontvolgd op Instagram.

André ontvolgd door Monique

De goede vrede tussen Monique en André lijkt verdwenen te zijn. De blondine volgt haar ex niet meer op Instagram, wat betekent dat zij zijn foto’s en video’s niet meer te zien krijgt. André volgt Monique nog wel.

De tekst gaat verder onder de foto. 

monique ontvolgt andre

Geen toeval

Dat Monique de zanger juist nu ontvolgt, lijkt geen toeval te zijn. André schreeuwt zijn nieuwe relatie met influencer Sarah van Soelen (25) sinds kort van de daken. Hij plaatste dit weekend een foto met de vader van Sarah, die hij “schoonpa” noemt. Ook deelde hij een kiekje met zijn nieuwe vriendin, met “best friend” en een rood hartje als bijschrift. André’s liefdesgeluk moet ongetwijfeld pijnlijk zijn voor Monique, wat wellicht de reden is dat ze haar ex van Instagram af heeft gegooid.

Soulmates

Eerder plaatste André een plaatje op zijn Instagram met een korte, maar veelzeggende zin: “Always on my mind.” Blijkbaar hoefde Sarah zich geen zorgen te maken dat André op Ibiza ergens anders zat met zijn hoofd. Sarah deelde daarom gelijk een reactie op André’s liefdesboodschap. “Soulmates”, was te zien op haar Instagram. André kon natuurlijk niet achterblijven en ook hij showde het matchende plaatje met dezelfde grote woorden op zijn account.

Meer dan vriendschap

André maakte zijn nieuwe relatie bekend bij BEAU. De zanger gaf schoorvoetend toe dat er tóch wel meer is dan vriendschap met Sarah van Soelen. “Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vroeg de presentator op de man af. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, antwoordde André daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Lees ook
Plastisch chirurg ‘schrikt’ van uiterlijk Sarah van Soelen: ‘Haar jukbeenderen zijn extreem’

Breuk

Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. “De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet”, schreef Westenberg op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram