Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg en André Hazes gezellig samen op pad met kleine Dré

Monique Westenberg en André Hazes gezellig samen op pad met kleine Dré

Monique Westenberg en André Hazes gezellig samen op pad met kleine Dré

Monique Westenberg en ex André Hazes kunnen prima door een deur met elkaar. André komt regelmatig bij Monique over de vloer om tijd te besteden met hun zoontje. Gisteren gingen ze gezellig op pad naar de dierenwinkel.

Monique en André op pad

Exen Monique Westenberg en André Hazes kunnen goed met elkaar overweg. Steeds vaker is André weer bij Monique thuis te vinden om met zijn 5-jarige zoontje leuke dingen te ondernemen. Gisteren gingen de twee samen met kleine Dré naar een dierenwinkel om vissen uit te zoeken voor het aquarium.

Monique deelde een aantal Instagram stories van het avontuur. Dré mocht een paar kleine visjes uitzoeken, laat Monique weten. Op de beelden zie je kleine Dré gefascineerd kijken naar de vissen en houdt hij vol trots een zeester in zijn handen. Vader André is ook van de partij en zien we vluchtig in een video voorbijkomen. Samen met de kleine kijkt hij naar de vissen en roggen in het grote aquarium. Uiteindelijk gaan ze met een paar Nemo visjes naar huis.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Monique en André Monique en André

Lees ook
Monique Westenberg viert feestdagen weer met de Hazes-familie

Nieuwe liefde André

Monique en André kunnen dan wel goed met elkaar overweg, van liefde lijkt geen sprake. Integendeel, Story kreeg de bevestiging dat André gelukkig is in de liefde met zijn nieuwe vriendin Anne Rose, die hij kent van vroeger. De twee hebben het heel fijn samen en volgens geruchten zijn ze vertrokken naar Spanje om samen oud en nieuw te vieren. Dit liet Yvonne Coldeweijer weten op haar Instagramkanaal Life of Yvonne.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram