Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Terug in de tijd: Monique Westenberg deelt eerste liefdesfoto ooit met André Hazes

Terug in de tijd: Monique Westenberg deelt eerste liefdesfoto ooit met André Hazes

Terug in de tijd: Monique Westenberg deelt eerste liefdesfoto ooit met André Hazes

Monique Westenberg (43) en André Hazes (26) hebben geen gemakkelijke tijd achter de rug, maar hebben elkaar na een relatiebreuk van drie maanden tóch weer helemaal gevonden. Op Curaçao, waar de zanger samen met zijn ex Bridget Maasland (45) was, sloeg de vonk weer over bij de ouders van de kleine Dré en inmiddels zijn ze zelfs klaar voor een tweede kindje. Jaren geleden begon hun liefdesverhaal, waar Monique op terugblikt met hun allereerste foto samen.

In haar Instagram Stories deelt Westenberg het kiekje van alweer zes jaar geleden. Op de bewuste foto zijn de jongere versies van André en Monique te zien, die nu nog steeds (of weer) net zo verliefd zijn als toen. Het plaatje deelt de blondine naar aanleiding van een challenge waarvoor ze uitgedaagd is en op haar beurt nomineert ze dan ook weer andere volgers om hetzelfde te doen.

Relatie André en Monique

André Hazes en Monique Westenberg zijn na een breuk van zo’n drie maanden – waarin de zanger samen was met Bridget Maasland – sinds eind februari weer een stel. Daarvoor hadden de twee sinds 2014 een knipperlichtrelatie (in het prille begin reed André al eens een scheve schaats met Bridget op de bruiloft van Patty Brard). In oktober 2016 werden ze ouders van kleine Dré. In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde.

Bridget geen blijvertje

Toen Monique tijdens hun laatste breuk te horen kreeg dat André aan het daten was met Bridget, was ze – ondanks de pijn die het haar deed – geen moment jaloers. Ze wist namelijk meteen dat de RTL-presentatrice geen blijvertje was. “Het was heel dubbel. Het deed verschrikkelijk veel zeer, omdat het daarmee definitief was, dacht ik. En dat deed pijn, want hij was míjn liefde, míjn man”, vertelde ze erover in LINDA. “Maar toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ’m verder niet worden.”

Ondoordacht

Vooral het feit dat André en Bridget hun hele affaire op sociale media gooiden, vond Monique “walgelijk”. Daar had André veel beter over moeten nadenken. “Ik vind het zo ondoordacht, ook naar de kleine toe. Die gaat dat later allemaal terugzien. Ik bedoel: je bent allebei volwassen, met kinderen, dan hou je je toch even in?”

Lees ook
Monique en André zijn klaar voor een tweede kindje

Tweede kindje

Ondanks alles zijn Monique en André sinds eind februari weer een stel. De blondine kan haar geluk niet op met de zanger en hoopt dan ook op een broertje of zusje voor de kleine Dré. “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram