Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique geeft opmerkelijke verklaring over nog steeds dragen van André’s verlovingsring

Monique geeft opmerkelijke verklaring over nog steeds dragen van André’s verlovingsring

Monique geeft opmerkelijke verklaring over nog steeds dragen van André’s verlovingsring

Op zeer pijnlijke wijze kwam er afgelopen maand een einde aan de verloving van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43). Je zou denken dat Monique daarna als de wiedeweerga de van André gekregen ring heeft afgedaan omdat de aanblik daarvan te pijnlijk is, maar afgelopen bleek niets minder waar. Monique heeft de ring nog steeds om haar vinger en reageerde zondag in ‘Shownieuws’ over waarom ze die nog draagt.

Veel aan d’r hoofd

Monique geeft een enigszins opmerkelijke verklaring voor de ring die nog steeds om haar vinger zit. De blondine laat weten dat ze er na de breuk simpelweg niet over heeft nagedacht om de verlovingsring af te doen. “Ze heeft zo veel dingen aan haar hoofd gehad”, zegt Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders.

Aanzoeken van zoontje

Er is nog een reden dat ze de ring niet terug in het doosje heeft gestopt. “Monique zei: ‘Ik krijg ongeveer drie huwelijksshows per dag opgevoerd door de kleine André met het doosje van de ring, om mij nog een keer ten huwelijk te vragen, en nog een keer ten huwelijk te vragen. Dit is de reden daarvan, en waar maken we ons allemaal druk over?'”, quoot Anouk de ex van de volkszanger.

Monique blijft in gezinsvilla

Behalve de ring die Monique aan André moet blijven herinneren, is er nog iets waardoor de blondine André niet snel vergeten zal. Ze blijft de komende jaren namelijk in hun gezamenlijke villa wonen; André doet momenteel flink z’n best om het haar en hun zoontje, die in de buurt op school zit, daar zo comfortabel mogelijk te maken na zijn vertrek. Geruchten dat Monique naar Vinkeveen zou verhuizen zouden niet waar zijn.

Lees ook
Is het dan eindelijk Insta-official? André deelt foto voor ‘schoonpa’ én zijn ‘best friend’

Nu écht uit elkaar

André maakte een maand geleden in een Instagrampost bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is en hun verloving verbroken is. Hij hintte vervolgens direct op een mogelijke relatie in de toekomst met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap om ging. De toekomst kwam (niet geheel onverwacht) weer eens eerder dan André deed vermoeden. Afgelopen week deelden André en Sarah de eerste posts met én voor elkaar. Zo noemden ze elkaar best friends en soulmates. Het contact met Monique, de moeder van zijn zoontje André Jr. (4) verloopt volgens André ondanks alles “heel goed”. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: STORY | Beeld: ANP