Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pijnlijk voor Bridget: Monique blikt terug op terugkeer bij André met veelzeggende Curaçao-foto

Pijnlijk voor Bridget: Monique blikt terug op terugkeer bij André met veelzeggende Curaçao-foto

Pijnlijk voor Bridget: Monique blikt terug op terugkeer bij André met veelzeggende Curaçao-foto

Een vakantie op Curaçao deed André Hazes en Monique Westenberg beseffen dat ze tóch niet zonder elkaar kunnen. De blondine blikt maandag terug op de turbulente ‘herenigingsvakantie’ met een veelzeggende gezinsfoto, een pijnlijke steek onder water voor Bridget Maasland.

(Cura)çao je dat nou wel doen?

Monique deelt een vakantiefoto van afgelopen januari, waarop ze samen met André Hazes en zoontje André Jr. op een strandbedje zit. Ze lachen naar elkaar en stralen. Ze hebben elkaar overduidelijk weer gevonden, al was de situatie op dat moment verre van ideaal. André had destijds nog een relatie met Bridget, voor wie hij Monique drie maanden eerder verliet.

Hoogtepunt uit haar leven

Hoewel André en Monique altijd hebben ontkend dat er iets tussen hen is gebeurd tijdens die beruchte vakantie, lijkt de gedeelde foto anders te zeggen. “Ik ben zó dankbaar voor dit moment. Die vonk. Die liefde. Die bezinning. Ik houd van jou”, schrijft ze bij de foto. Ook deelt ze een quote die veel zegt over de situatie van dat moment. “The cost of not following your heart, is spending the rest of your life wishing you had.”

Keiharde trap na

De foto – en vooral het bijschrift – moeten ongetwijfeld naar zijn voor Bridget, iets wat Monique weinig lijkt te deren. Bridget verbleef destijds ook op Curaçao met André en kwam een paar dagen na hem en zijn toen nog ex Monique aan op het eiland. Of de foto gemaakt is (lees: de vonk over sprong) voordat zij het vliegtuig uitstapte, is niet duidelijk, maar in beide gevallen pijnlijk. Als ze er nog niet was, vierde ze daarna nog dagenlang een fijne vakantie met haar nieuwe liefde, terwijl hij eigenlijk al terug wilde naar Monique. Was ze al wél op de Antillen, dan laaide de liefde tussen André en Monique vlak onder haar neus weer op. Je man verliezen aan zijn ex terwijl je op steenworp afstand van hen van zon, zee en strand geniet, moet er keihard inhakken. Na enkele dagen Curaçao verliet Bridget in ieder geval met een gebroken hart het eiland, zo bleek een kleine week later.

Turbulent liefdesleven

André en Monique zijn sinds 2014 een stel (al was Bridget ook toen al eens in beeld) en verwelkomden in oktober 2016 hun eerste kindje, kleine dré (3). In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde. Afgelopen november lieten zij opnieuw weten uit elkaar te zijn. Nog diezelfde dag maakte Monique bekend dat André gevoelens had voor een andere vrouw, waarna André de volgende dag onthulde dat de twintig jaar oudere Bridget (45) zijn hart had gestolen.

Breuk nummer twee

Hoewel de twee (tot op het vervelende af) van de daken schreeuwden dat ze de ware hadden gevonden en samen oud zouden worden, bleek de relatie van korte duur. Op 17 februari, na zo’n drie maanden liefdesgeluk, werd bekend dat zij en André er een punt achter hadden gezet. De Curaçao-vakantie had alles veranderd. Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee geen liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media, zoals ze de maanden daarvoor aan de lopende band deden. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk op 14 februari zijn spullen ophaalde uit Bridget’s huis.

Lees ook
Tweede kindje nu écht onderweg voor André en Monique? ‘We zijn hard aan het oefenen’

Overspel en losse handjes

Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter met elkaar konden vinden. Zo werden de twee veelvuldig samen gespot én zijn ze zelfs gefilmd toen ze samen uit hetzelfde toiletgebouw op een strand kwamen. Daar zouden ze naar verluid samen een kwartier binnen zijn geweest, al ontkennen ze daar iets gedaan te hebben. Ook zouden André en Monique betrapt zijn op een hotelkamer, waarna Bridget verhaal ging halen en er klappen zouden zijn uitgedeeld. Na bekendmaking van de breuk liet Bridget niets te weten van het vermeende overspel op Curaçao tussen de twee oud-geliefden. Ook Monique en André ontkenden, iets dat met de kennis van nu uiteraard toch wel te betwijfelen valt…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je kan het ook allemaal lekker niet doen!☀️☀️☀️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh voor Flair