Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Smit rekent op cynische manier af met moedermaffia: ‘Ik hoop dat jullie wél perfect zijn’

Monique Smit rekent op cynische manier af met moedermaffia: ‘Ik hoop dat jullie wél perfect zijn’

Monique Smit rekent op cynische manier af met moedermaffia: ‘Ik hoop dat jullie wél perfect zijn’

Monique Smit (31) geeft via Instagram met liefde een inkijkje in haar privéleven. Zo trakteert de zangeres haar fans met regelmaat op zoete kiekjes van haar beide kinderen en passeert ook haar geliefde Martijn zo nu en dan de revue op sociale media. Maar met alle kritiek die ze krijgt van bemoeizuchtige medemoeders, is de blondine helemaal klaar. De maat is dan ook vol, zo laat ze weten.

Nooit goed

Als Monique een foto van of met haar kinderen op Instagram plaatst, weet de zogeheten moedermaffia haar vaak meteen te vinden. In haar Instagram Stories uit de Volendamse zangeres haar frustratie. “Nog even en ik zet gewoon geen privéfoto’s meer online. Want op alles hebben mensen commentaar, je kan het nooit goed doen”, laat ze weten. “Op deze manier heb ik er geen zin meer in.”

Moedermaffia

De nodige (goedbedoelde?) reacties onder onderstaande foto waren de druppel voor Monique. “Ik hou van Holland”, begint ze nietsvermoedend bij de foto. Daarna haakt ze in op alle kritieken die ze weleens van de moedermaffia te horen krijgt. “Ps. De jurk liet ik alleen voor de foto even los, we maakten hier namelijk een tussenstop. Oh, en blijkbaar moét ik er ook nog even bij vermelden dat als je goed kijkt, Noah wel degelijk vastzit in zijn stoeltje (!). Hij haalt alleen zelf altijd zijn armen er uit, wat ik niet altijd in de gaten heb, omdat ik nou eenmaal geen ogen in mijn achterhoofd heb zitten. Zou best makkelijk zijn ja.”

Nooit meer willen posten

Monique sluit al zuchtend af. “Och jongens, ik word hier zó moe van. Je zou toch nooit meer iets willen posten en je profiel lekker privé houden als je tegenwoordig met álles rekening moet houden. Ik hoop dat jullie wel perfect zijn…”

Hart luchten

De post van Monique heeft duidelijk een hoop losgemaakt bij haar volgers. “Dank voor alle lieve berichtjes. Ik zal heus niet gelijk stoppen, maar ik hoop wel dat iedereen nu begrijpt dat het zeer vermoeiend is telkens weer”, laat Smit weten in haar Stories op Instagram. “De meesten van jullie zeggen: laat het links liggen. Dat doe ik normaal gesproken ook, maar gisteren liep het emmertje even over. Het is goed om af en toe even je hart te luchten.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Ik hou van Holland? Ps. De jurk liet ik alleen voor de foto even los, we maakten hier namelijk een tussenstop.? Oh en blijkbaar moét ik er ook nog even bij vermelden dat als je goed kijkt Noah wel degelijk vast zit in zijn stoeltje(!) Hij haalt alleen zelf altijd zijn armen er uit, wat ik niet altijd in de gaten heb omdat ik nou eenmaal geen ogen in mijn achterhoofd heb zitten. Zou best makkelijk zijn ja.. Och jongens ik word hier zó moe van. Je zou toch nooit meer iets willen posten en je profiel lekker Prive houden als je tegenwoordig met álles rekening moet houden. Ik hoop dat jullie wel perfect zijn.. #moedermaffia #gewooneenleukplaatje #trotsemama #ikhouvanholland

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Gezin Monique Smit

Monique heeft sinds eind 2013 een relatie met Martijn. Samen heeft het stel twee kinderen: zoons Noah (4) en Luca Liam (1). Molleman heeft nog een zoon uit een eerdere relatie, Milan (9).

Lees ook
Jarige Monique Smit deelt emotioneel bericht: ‘Niets is meer vanzelfsprekend’

Moederschap

Onlangs deed Monique in Flair een boekje open over haar relatie met Martijn, hun rolverdeling thuis en het moederschap. Zo vertelde ze onder meer dat zij vaak de regeldingen op zich neemt als het op de kinderen aankomt. “Martijn zegt altijd: ‘Moet je doen!’ als er iets leuks voorbijkomt, maar hij vergeet dat als ik daar dan drie dagen voor weg ben, iemand die hele oppas-karavaan moet inzetten”, aldus de zangeres. “Hij trekt bij wijze van spreken de deur achter zich dicht als hij naar zijn werk gaat, terwijl ik nadenk over of de oppas goed geregeld is, wie Noah uit school haalt en of de speen in Luca’s tas zit. Misschien is dat vrouw-eigen, dat je het niet kunt loslaten en dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn voordat je rustig op je werk zit. Aan de andere kant is Martijn juist ook iemand die heel zorgzaam is.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quality time met mijn grote vriend! Even geen klein broertje die alle aandacht vraagt, maar alle tijd voor Noah ? Ook wel eens fijn, voor hem én voor mama ?

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Koningsdag 2020 ??• • • Hoe was die van jullie? ☺️

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het uitje van de week… ??? Ik vraag me af wie het leuker vindt, de voor- of achterhoede ?

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Bron: Superguide.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram