Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Met of zonder André: ‘zussen’ Monique en Roxeanne gaan nog steeds samen op pad en hebben grote plannen

Met of zonder André: ‘zussen’ Monique en Roxeanne gaan nog steeds samen op pad en hebben grote plannen

Met of zonder André: ‘zussen’ Monique en Roxeanne gaan nog steeds samen op pad en hebben grote plannen

Nu André Hazes zijn verloofde voor de tweede keer verlaten heeft voor een andere vrouw (ja, hij is nu officieel hartstikke verliefd op Sarah), lijkt het definitief niet meer goed te komen tussen hem en Monique Westenberg. Gelukkig hield zij wel iets over na de pijnlijke breuk: een supergoede vriendschap met André’s zus Roxeanne, met wie de zanger afgelopen jaar zijn ruzie bijlegde. De ‘zussen’, zoals Mo en Rox elkaar in het verleden dikwijls noemden, gingen er deze week gezellig samen op uit met hun kinderen en deelden de té leuke beelden op sociale media.

Op ’t boer’n land

Hoewel moeder Rachel (51) nooit fan geweest is van Monique (43), zet Roxeanne (28) haar ‘zus’ niet zomaar aan de kant. Hoewel Westenberg natuurlijk niet meer samen is met André, steunen de twee elkaar nog altijd door dik en dun. Samen met hun kleine mannetjes Andé Jr. (4) en Fender (2), en Roxeanne’s verloofde Erik Zwennes gingen de twee eropuit, geitjes knuffelen “op de boerderie”. Dat laat Monique weten bij een gezellig familiekiekje.

Neefjes voor het leven

Ook de zangeres deelt een foto van de twee neefjes en laat slechts weten: “?❤️”, waarmee ze duidelijk lijkt te willen maken dat de breuk tussen Monique en André de neefjes in ieder geval nooit bij elkaar weg zal houden. Hierop reageert Monique: “Zo’n fijne middag met jullie gehad”, afgesloten met een hartje. Onder de post laat opvallend genoeg ook André van zich horen: hij deelt een hele rits emoji’s met hartjesogen.

Samenwoonplannen

Sterker nog, het boerenleven lijkt Westenberg zo goed te bevallen, dat ze later wel met z’n allen daar wil samenwonen. In haar Instagram Stories merkt ze nog op: “Laat ze maar vast goed oefenen voor als we later met elkaar op een boerderij wonen.” Dat is overigens niet de eerste keer dat Monique en Roxeanne het over samenwonen hebben. In oktober al kwam een gezamenlijk boeren erf al eens ter sprake. “Ik hoop dat we binnen nu en vijf jaar (tien mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen”, schreef Roxeanne destijds, die haar farm al helemaal voor zich zag met “Friese paarden, alpaca’s, geiten en kippen.” Daarop reageerde Monique: “Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken? Dit is ook zó mijn toekomstdroom.”

Lees ook
Op hun paasbest: André Hazes brengt tijd door met Monique en zoontje

‘Zussen’

Roxeanne vertelde eerder over haar band met haar voormalig schoonzus: “Ik kan ook ongelooflijk goed met Monique: het is niet alleen een zus, maar ook een vriendin. En dat is gewoon heel erg fijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

monique roxeanne

Bron: STORY | Beeld: Bart Honingh voor Flair