Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique laat voor het eerst van zich horen na pijnlijke breuk met André Hazes

Monique laat voor het eerst van zich horen na pijnlijke breuk met André Hazes

Monique laat voor het eerst van zich horen na pijnlijke breuk met André Hazes

Nagenoeg precies een jaar nadat de twee weer bij elkaar kwamen, viel het doek dan toch voor André Hazes en Monique Westenberg. Kort door de bocht gezegd zei André niet langer naar Monique’s pijpen te willen dansen, maar een nieuwe foto doet vermoeden dat hij haar ook dítmaal verlaten heeft voor een andere vrouw. Na een lange radiostilte van Monique, laat ze nu voor het eerst weer van zich horen.

‘Ik heb het zwaar’

In haar nieuwste column voor Vriendin laat ze weten dat de balans in haar leven momenteel maar lastig te vinden is, zeker omdat ze heel gevoelig is voor energie. “Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit momenteel niet het geval is”, verwijst ze naar de pijnlijke breuk. “Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen”, laat ze weten. “Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag.”

Steun

Gelukkig put Monique veel kracht uit “powerteksten” van vriendinnen, maar ook haar familie helpt haar ontzettend. En gelukkig is er ook nog altijd haar zoontje Dré. De kleine man geeft haar ontzettend veel energie, laat ze weten. “Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.”

Zoontje

Westenberg vervolgt: “Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt.” Dat moment raakte haar wel: “Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.”

Sarah van Soelen

André wordt momenteel ‘opgevangen’ door de familie van Soelen, die een appartement voor hem geregeld hebben nu hij weg is uit de gezinsvilla. Daar verblijft hij overigens niet alleen, maar met influencer Sarah van Soelen, die elkaar na de breuk met Bridget Maasland vonden. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelde André onlangs hoe de vork in de steel zit: “We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden, voor als ik het even niet meer zag zitten.”

Lees ook
Pannenkoek-alert: André Hazes en ‘gewone vriendin’ Sarah van Soelen genieten van familie-etentje

Meer dan vrienden?

In en eerdere verklaring van André deed de Leef-zanger vermoeden dat het slechts gaat om een hele goede vriendin bij wie hij steun en rust vindt, maar daar werd door velen al direct ernstig aan getwijfeld. André gaf immers ook aan dat hij “een relatie in de toekomst niet uitsluit”. Naar eigen zeggen deed hij die uitspraak om te voorkomen dat hij de strontkar opnieuw over zich heen zou krijgen als er ooit wél iets zou opbloeien tussen hem en Sarah. Of wist André dat dat nieuws sowieso over niet al te lange tijd uit zou komen? Een nieuwe foto van de twee doet ernstig vermoeden dat er meer tussen hen speelt dan enkel vriendschap

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: Story | Beeld: Brunopress