Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg open over nasleep van hormoonbehandelingen voor (tweede) kind

Monique Westenberg open over nasleep van hormoonbehandelingen voor (tweede) kind

Monique Westenberg open over nasleep van hormoonbehandelingen voor (tweede) kind

Dat Dré, het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg via hormoonbehandelingen te wereld is gekomen hebben ze niet geheimgehouden. Ook de wens voor een broertje of zusje heeft het ex-couple eerder al uitgesproken.

Hormoonbehandelingen

Door de medische behandelingen heeft het ziekenhuis twee eicellen kunnen bevruchten, voor een (tweede) kindje. Inmiddels is door het beëindigen van de relatie, ook een einde gekomen aan de gezamenlijke kinderwens. Na een roerige tijd heeft André de liefde gevonden bij Sarah van Soelen.

Een aantal jaar na de hormoonbehandelingen die ze heeft moeten ondergaan om Dré te krijgen voelt Monique daar nog steeds de gevolgen van. ‘Voor de zomer begon ik met een kuur van cupping en bindweefselmassage op mijn buik en bovenbenen’, begint ze de post. De behandelingen helpen onder meer tegen cellulitis.

Littekenweefsel

De behandelingen helpen Monique niet alleen van haar cellulitis afkomen, maar ook voor het littekenweefsel in haar buik ‘Door het prikken in mijn buik met hormonen is er littekenweefsel ontstaan, waaraan allemaal verklevingen (vetcellen) zijn gaan ophopen.’

Monique wil graag haar ervaringen met andere vrouwen delen die in hetzelfde traject hebben gezeten en met hetzelfde probleem rondlopen. De blondine had door het littekenweefsel altijd een opgezette buik. De ‘hormoonrommel’ en het littekenweefsel zijn door de behandelingen helemaal verdwenen. ‘Ik hoop met deze post een aantal van jullie te bereiken die er iets aan hebben.’

monique-openhartig-over-hormoonbehandeling

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story Beeld: Instagram stories | Brunopress