Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique en André zijn wéér samen: ‘Wij checken even uit, met én voor elkaar’

Monique en André zijn wéér samen: ‘Wij checken even uit, met én voor elkaar’

Monique en André zijn wéér samen: ‘Wij checken even uit, met én voor elkaar’

Fans hielden altijd goede hoop dat André Hazes en Monique Westenberg weer bij elkaar zouden komen. En ja hoor, na maandenlang hinten naar een verzoening, is het eindelijk zover.

Monique en André in Amerika

Monique laat op Instagram weten dat ze samen met André junior naar Amerika vertrekt. Momenteel zit André senior daar om te werken aan zijn documentaire en aan zichzelf. Monique vliegt naar de Verenigde Staten om samen met hem te zijn.

Monique laat op Instagram weten dat ze in Amerika aan hun relatie gaan werken, in alle rust, weg van alle paparazzi. “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. ”

Ook vinden Monique en André het belangrijk dat hun kleine Dreetje de gelegenheid krijgt om tijd met mama en papa te hebben. “Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress