Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Terug naar Ibiza: Monique en André genieten samen van welverdiende vakantie

Terug naar Ibiza: Monique en André genieten samen van welverdiende vakantie

Terug naar Ibiza: Monique en André genieten samen van welverdiende vakantie

Monique heeft een zware tijd achter de rug. Een zonnige vakantie op een warm eiland is haar dan ook erg gegund. Samen met zoontje André reist Monique af naar Ibiza, waar vader André een paar dagen geleden nog was. Monique geniet van haar rust, terwijl zoontje Dré zwemles krijgt.

Monique en André vakantie Ibiza

De kleine man is druk bezig om zich weerbaar te maken in het water via de organisatie Children of the water. Dat dat al aardig goed lukt, blijkt wel uit de filmpjes die Monique deelt op Instagram.

Tekst gaat verder onder de post.

Genieten

Maar verder nemen moeder en zoon ook vooral de tijd om even lekker te genieten na een roerige periode. En dat moeten wel lukken, als we deze zonnige plaatjes zien. Het mannetje zit met een vriendje in de zee terwijl Monique trots toekijkt.

Tekst gaat verder onder de post.

]

Grote liefde

En veel meer dan dat heeft Westenberg ook niet nodig. De blondine heeft al meerdere malen duidelijk gemaakt dat haar zoontje Dré haar grote liefde is en blijft. Hoe zoet!

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist weer in de armen sloten na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont dus ook mee op vakantie naar Ibiza ging..

‘Nu echt tijd voor elkaar’

Over de liefdesvakantie laat André in gesprek met Privé weten: “We hadden echt zin in een paar dagen vakantie. Gewoon even niks doen, alleen de dingen die leuk zijn.” Een eental vrienden van de zanger kwamen met het plan en hij was gelijk verkocht. “Het is zo’n geweldige groep mensen, waar we de hele dag mee lachen.” De zanger was eerder deze maand ook al op Ibiza, maar toen voor opnames en zónder zijn nieuwe liefje. “Nu met Sarah is dat natuurlijk helemaal gezellig. We hebben nu echt tijd voor elkaar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress