Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique open over moeizame periode met André: ‘Ik had die thee het liefst in zijn gezicht gesmeten’

Monique open over moeizame periode met André: ‘Ik had die thee het liefst in zijn gezicht gesmeten’

Monique open over moeizame periode met André: ‘Ik had die thee het liefst in zijn gezicht gesmeten’

Monique Westenberg (42) spreekt in een interview met ‘Beau Monde’ openhartig over de moeizame periode die ze achter de rug heeft met hubby André Hazes (26). Toen hij haar verliet voor Bridget Maasland en ook zij nauwelijks om de tortelduifjes heen kon dankzij hun extreem publiekelijke romance, hield Monique zich goed staande. Vanbinnen was ze gebroken.

Wil je een ‘kop’ thee?

De periode dat André met Bridget was, was erg zwaar voor Monique. De verliefde tortelduifjes deelden alles van hun romance op sociale media. Toch heeft Monique destijds nooit gereageerd op de nieuwe relatie van haar ex. “Natuurlijk was het niet altijd makkelijk, ik wilde lappen tekst sturen”, geeft ze toe in het interview “Als hij langskwam voor kleine André, vroeg ik vriendelijk of hij ook een kopje thee wilde, terwijl ik het liefst die thee in zijn gezicht had gesmeten.” Wel wist Monique zeker dat Bridget geen blijvertje was. “Ik wist dat hij straks weer voor de deur zou staan. Dan pas zou ik hem vertellen wat dit met mij had gedaan; eerder zou dat nog niet tot hem doordringen.”

Gekust op Curaçao

Het was een gezamenlijke vakantie op het zonovergoten eiland Curaçao waar de twee elkaar terugvonden. Pijnlijk genoeg was Bridget daar ook om samen vakantie te vieren met André wanneer hij niet bij zijn zoontje was. “We hadden er bewust voor gekozen om daar samen te zijn – ook al waren we niet meer bij elkaar – zodat de kleine tijd kon doorbrengen met zijn vader.” Hoewel André en Monique altijd hebben volgehouden dat er geen sprake was van bedrog, blijkt er nu toch iets te zijn gebeurd op de Antillen. “André kwam kleine André ha­len op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk’.” Na deze bekentenis lijkt ook déze uitbarsting van Bridget op Curaçao plots een stuk geloofwaardiger…

Monique verklaarde zichzelf voor gek

Monique is ervan overtuigd dat André’s kortstondige relatie nodig was om nu weer bij elkaar te zijn. Ze zijn gelukkiger dan ooit samen, en de zanger is volgens haar ook gegroeid als vader. Toch was het niet makkelijk om hem terug te nemen. “Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: ‘Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?'”

‘Moet je zien hoe je erbij loopt’

Ze deed het dan ook niet zomaar. “André was verdwaald. Op het moment dat wij weer bij elkaar kwamen, luisterde ik naar mijn hart, maar ik dacht wel: er moet iets veranderen, anders komt het nooit goed met onze relatie, maar ook niet met hemzelf”, aldus Monique. “André moest oude patronen doorbreken, die hij vanuit zijn vader al heeft meegekregen. Daarmee bedoel ik voornamelijk de drank. Zijn vader overleed toen André tien was, en vanaf zijn dertiende was hij altijd in de stad. Het drinken was een patroon geworden waarin hij was gaan vluchten. […] Af en toe heb ik wel gedacht: moet je zien hoe je erbij loopt met je zwarte nagellak en je ingevallen gezicht. Maar ik hoefde niks te zeggen. Toen hij terugkwam, werd hij vanzelf weer zichzelf.”

Lees ook
Gevalletje hardleers? Opnieuw bakken kritiek voor André Hazes en Monique Westenberg

Gezinsuitbreiding

André en Monique kregen in 2014 een relatie en in 2016 werd hun zoon geboren. De twee gingen in november uit elkaar, maar besloten na André’s drie maanden durende ‘uitstapje’ weer samen verder te gaan. Het koppel droomt inmiddels weer van een broertje of zusje voor André junior. Helaas kan dat niet via de natuurlijke weg. “Het is nog steeds onze wens en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. […] Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La dolce vita

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Blessed mess ♡

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Favourite souls ♡

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Knieën nu al drijfnat door die leren broek.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: NU.nl, Story | Beeld: BrunoPress