Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Monica Geuze brengt nieuwe vlam voor het eerst duidelijk in beeld

Zien: Monica Geuze brengt nieuwe vlam voor het eerst duidelijk in beeld

Zien: Monica Geuze brengt nieuwe vlam voor het eerst duidelijk in beeld

Een paar weken geleden ging ‘Like Monica’, de realityshow van Monica Geuze (25) niet onopgemerkt van start. Zo kwam haar ruzie met ex Lars Veldwijk (28) aan bod, werd hij na de eerste aflevering overspoeld met haatberichten én vertelde de vlogger over haar nieuwe liefde. Ook liet ze kijkers alvast een glimp van Robbert opvangen – van zijn achterhoofd – maar nu zien we ‘m in vol ornaat.

Nieuwe vriend Monica Geuze

In de eerste aflevering van Like Monica vertelde de vlogger – na een breuk van vijf maanden met Lars – weer aan het daten te zijn. Monica leerde Robbert kennen via datingapp Raya, die alleen leden toestaat die rijk en succesvol zijn.

Familie ontmoeten

Een paar weken later, in het vierde deel van Like Monica, verschijnt de nieuwe liefde van Geuze eindelijk duidelijk ten tonele. Te zien is hoe de 25-jarige zakenman voor het eerst kennismaakt met Matthijs, de broer van Monica.

De tekst gaat verder onder de foto.

vriend monica geuze robbert

Zuid-Korea

Tot november 2019 had Monica een relatie met Lars Veldwijk. In november maakten de twee bekend na een relatie van zo’n drie jaar uit elkaar te gaan. Niet veel later koos de voetballer ervoor om zijn sportcarrière te vervolgen in Zuid-Korea en tekende voor twee seizoenen bij een club in Azië. Daarvoor voetbalde hij in Nederland bij Sparta Rotterdam. “Het is zo’n raar en dubbel gevoel”, zei de vlogger eerder over zijn vertrek. “We waren natuurlijk al gewoon uit elkaar, maar hij is wel Zara-Lizzy’s vader. Ik weet niet zo goed hoe ik ermee om moet gaan. Ik gun Lars zijn carrière en ik hoop dat hij er het beste van maakt daar, maar het heeft natuurlijk wel veel consequenties voor mij en onze dochter.”

Lees ook
Lars Veldwijk reageert op haatberichten na verschijnen realityshow Monica Geuze

Kinderen

Monica en Lars hebben samen een dochter: Zara-Lizzy. Zij kwam in juli 2018 ter wereld. Uit een eerdere relatie heeft Veldwijk nog een zoon: Mason.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hoop in deze tijd, waar toch al veel te veel negativiteit is en waar de wereld een veel groter probleem heeft en wat de hele wereld op dit moment stil heeft gelegd, we wat positiever kunnen zijn naar elkaar en elkaar kunnen steunen in deze moeilijke tijd! Elk huisje heeft z’n kruisje, niemand is perfect, ik niet, Monica niet en zo heeft iedereen wel ze dingen! Maar elke dag probeer ik te leren om een beter persoon te zijn, en betere vader en een beter mens! Later in de serie zal ik zelf te zien zijn en hoop ik dat jullie kunnen zien wat voor vader ik ben, en nee niet perfect maar doe wel elke dag m’n best om die te worden! Zo ook Monica, met vallen en opstaan maar we doen ons best op onze manier! Ik heb dit vannacht geschreven omdat ik niet kon slapen door alle berichten die ik heb ontvangen, ik hoop dat jullie beseffen wat dit met mensen kan doen! Het is makkelijk om iets snel naar iemand te typen vanaf je telefoon, maar geloof me, je ziet maar 1/10 van het leven en een bericht kan soms pijnlijk aankomen! Ik heb me een lange tijd stil gehouden, omdat ik me wil focussen hier in Korea op m’n carriére en het voetbal. Ik hoop dat jullie dit respecteren en gaan genieten van de afleveringen van de serie! ??❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia.nl | Beeld: Brunopress, still