Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monica Geuze denkt tóch aan tweede kind met nieuwe liefde: ‘Ik gun hem een kindje samen’

Monica Geuze denkt tóch aan tweede kind met nieuwe liefde: ‘Ik gun hem een kindje samen’

Monica Geuze denkt tóch aan tweede kind met nieuwe liefde: ‘Ik gun hem een kindje samen’

Monica Geuze (25) bevindt zich na een stormachtige, donkere periode weer op een roze wolk. Ze is dolverliefd op Robbert, die we onlangs beter leerden kennen in haar Videoland-docuserie ‘Like Monica’. Ze liet eerder weten niet per sé meer kinderen te willen, maar de kalverliefde lijkt het kinderwensvlammetje  toch aan te wakkeren…

‘Bevalling niet positief ervaren’

Monica heeft in het verleden meerdere keren aangegeven het prima te vinden om het bij één kind te houden. Ze heeft zwanger zijn en haar bevalling dan ook niet erg positief ervaren en zei in april van dit jaar nog: “Ik denk niet dat ik het nog een keer zou doen”. Ook liet ze weten adoptie een “fantastisch” alternatief te vinden. Toch lijkt ze langzaam van mening te veranderen.

‘Ik gun hem en mezelf een kind’

In de nieuwste aflevering van Like Monica laat de influencer en vlogger weten dat haar nieuwe relatie én de zwangerschap van beste vriendin Danique toch weer zorgen voor verlangen naar een tweede kindje. “Ik heb natuurlijk al een prachtige dochter. Maar aan de andere kant heb ik wel echt het idee dat hij [Robbert, red.] de liefde van mijn leven is. Dus ik gun hem, maar ook zeker mezelf, wel een kindje samen”, komt ze op haar eerdere uitspraken terug. Vorige week liet ze al weten het gevoel te hebben dat Robbert “echt de ware is”.

Geen haast

Monica heeft echter geen haast met die liefdesbaby. Er is vanwege haar relatief jonge leeftijd dan ook totaal nog geen noodzaak. “Zeker niet any time soon, maar ik sluit het ook zeker niet meer uit”, bevestigt ze haar veranderende gevoelens.

Twee jaar moeder

Afgelopen week vierde Monica de tweede verjaardag van de kleine Zara-Lizzy. “Vandaag ben je alweer twee jaar geworden en realiseer ik me hoe ontzettend snel de tijd gaat. Ik hoop dat je nog honderd verjaardagen mag vieren, maar vooral dat ik nog honderd jaar van je mag genieten”, schreef ze onder meer.

Lees ook
Loiza Lamers stelt kinderwens bij: ‘Jammer dat ik niet de keuze heb om wel of geen kinderen van mezelf te krijgen’

Breuk met Lars

Monica verwelkomde in 2018 samen met ex-vriend Lars Veldwijk dochter Zara-Lizzy. Lars had toen al zoon Mason uit een eerdere relatie. Afgelopen november liet het stel weten uit elkaar te gaan en niet veel later werd bekend dat Lars voor zijn voetbalcarrière naar Zuid-Korea verhuisde. Het verlies van haar geliefde en het er plots alleen voor komen te staan, ging Monica niet in de koude kleren zitten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

???

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress