Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monica Geuze onzeker over haar uiterlijk: ‘Ik had fillers in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen’

Monica Geuze onzeker over haar uiterlijk: ‘Ik had fillers in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen’

Monica Geuze onzeker over haar uiterlijk: ‘Ik had fillers in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen’

Op jonge leeftijd werd Monica Geuze (26) al opgemaakt door haar oudere nicht. De influencer houdt wel van een laagje make-up. Ook van fillers is Monica niet vies. Ze vindt zichzelf eigenlijk helemaal niet mooi zonder make-up, vertelt ze openhartig in een interview met LINDA.

Vloggen zonder make-up

Monica Geuze vlogt dagelijks haar leven en verschijnt regelmatig zonder make-up voor de camera. Toch is ze erg onzeker over haar uiterlijk. Ze gebruikte daarom op haar negentiende al fillers. “In mijn vlogs was ik vanaf het allereerste begin zonder make-up te zien. Op Instagram zag ik een onopgemaakte foto van mezelf voorbijkomen. ‘Hier wil je toch niet naast wakker worden?’, stond eronder”, vertelt Monica in het LINDA interview. Ze schrok van de reacties, maar vond het erg lief dat veel jonge meiden voor haar opkwamen.

Ook zegt de vlogster dat ze zichzelf helemaal niet mooi vindt zonder make-up. Als ze make-up gebruikt, heeft ze wel het gevoel dat ze er goed uitziet. “Ik weet precies hoe ik het moet gebruiken om er beter uit te zien. Al is het alleen een beetje concealer en highlighter; alles wordt er net iets sprankelender van.” Regelmatig maakt Monica zich op voor de camera, opmaken voelt voor haar heel rustgevend. Doet ze het niet voor de camera, dan luistert ze ondertussen lekker naar een podcast. Als ze geen tijd heeft om zich op te maken dan voelt ze zich erg opgejaagd, zo zegt ze zelf.

Lees ook
Katja deelt nieuwe foto van haar twee dochters en wat zijn ze gegroeid

Fillers in haar gezicht

Monica was erg jong toen ze voor de eerste keer fillers gebruikte. “Ik heb ze in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen gehad. Maar als blijkt dat het me niet super gelukkig maakt, houd ik er meteen weer mee op.” Na een tijdje vond Monica dat haar lippen ’te onnatuurlijk’ werden. Sinds de fillers uit haar bovenlip zijn, is ze juist veel blijer met haar mond.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress