Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opnieuw volop verbazing: Monica Geuze wederom gesprek van de avond tijdens ‘De Slimste Mens’

Opnieuw volop verbazing: Monica Geuze wederom gesprek van de avond tijdens ‘De Slimste Mens’

Opnieuw volop verbazing: Monica Geuze wederom gesprek van de avond tijdens ‘De Slimste Mens’

Monica Geuze (25) maakte woensdagavond haar debuut in ‘De Slimste Mens’. Tijdens de uitzending van de quiz werd druk getwitterd, wegens de soms opmerkelijke antwoorden die de vlogger gaf én het feit dat ze het wist te schoppen tot de volgende aflevering – tot grote verbazing van kijkers. Donderdag maakte ze opnieuw haar opwachting en wederom was het raak op social media. 

Monica Geuze in ‘De Slimste Mens’

Voor de tweede keer op rij was Monica te zien in De Slimste Mens, wederom naast Johan Fretz; de nieuwe uitdager in de show was schrijver Alex Boogers. Opnieuw was het de vlogger die de nodige tongen los wist te maken op Twitter. Enerzijds omdat ze veel vragen niet wist te beantwoorden, anderzijds omdat ze opnieuw de finale wist te winnen.

Pas

Net als woensdag wordt Monica “dom” genoemd door televisiekijkend Nederland en benoemen twitteraars maar wat vaak dat Geuze de antwoorden niet weet. “Pas. Pas. Pas. Ik weet het niet, pas”, aldus een fan van De Slimste Mens. Een ander vult gekscherend aan: “Als de volgende vraag is, ‘maak af: hocus pocus pilatus…’ is, weet Monica Geuze ook een keer het antwoord!”

Zoete wraak

Naast alle negatieve reacties kan Monica ook weer rekenen op bijval van enkele kijkers. Want het feit dat ze vrijdagavond gewoon weer te zien is in de show, moet smaken als zoete wraak. “Heerlijk dat Monica weer door is, terwijl iedereen zo zit te zeiken hoe slecht en kut zij is. Ze schrikt er zelf ook van, heerlijk mens is het”, aldus een kijker. Een ander zegt “fan” geworden te zijn van de influencer.

Lees ook
Redactie ‘De Slimste Mens’ zal quiz nóóit winnen: kijkers vallen over uitzending vol ‘enorme’ fouten

Kijkcijfers ‘De Slimste Mens’

Bijna 1,4 miljoen waren donderdagavond tijdens De Slimste Mens niet alleen getuige van de overwinning van Johan Fretz, maar ook van de wraak van Monica Geuze. Twittergebruikers waren niet mals met de kritieken toen de vlogger woensdag haar intrede deed in het programma op NPO 2, maar ze schopte het donderdagavond tot aflevering drie, iets waar bijna 1,4 miljoen mensen getuige van waren. Daarmee is het, na het NOS Journaal van acht uur, het best bekeken programma van de avond. Het journaal op NPO 1 had ruim 1,6 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, ANP, Love Reality | Beeld: still