Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ronduit verbaasd over Monica Geuze in ‘De Slimste Mens’: ‘Blijf maar lekker vloggen’

Kijkers ronduit verbaasd over Monica Geuze in ‘De Slimste Mens’: ‘Blijf maar lekker vloggen’

Kijkers ronduit verbaasd over Monica Geuze in ‘De Slimste Mens’: ‘Blijf maar lekker vloggen’

Waren het vorige week nog de ‘enorme fouten’ in ‘De Slimste Mens’ die Twitter overuren liet draaien, was het woensdagavond een van de kandidaten die de nodige tongen los wist te maken. Monica Geuze (25) nam voor het eerst plaats in een van de stoelen en gaf volgens kijkers nogal wat opmerkelijke antwoorden tijdens de quiz. De vlogger werd flink de grond ingeboord op social media, maar is zélf degene die het laatste woord heeft.

Monica Geuze in ‘De Slimste Mens’

Naast Johan Fretz en Bastiaan Rosman was Monica Geuze gisterenavond te zien in De Slimste Mens. Al voordat de aflevering op de buis verscheen, kreeg de vlogger het flink te verduren op social media; puur om haar deelname als persoon. Ook gedurende de uitzending was het raak op Twitter. Zo werd de influencer verweten “niet heel veel te weten” en zelfs “dom” genoemd.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Reactie Monica

De stroom aan negatieve reacties is ook Monica niet ontgaan woensdagavond. En het erbij laten zitten, ho maar. Geuze reageerde op een van de tweets én deelde zelfs een aantal haatberichten in haar Instagram Stories. Ze sloot af met een ‘eye roll’ en de tekst “Bis morgen”. Want hoe verbaasd kijkers ook zijn over de vlogger, ze is wél door naar de volgende aflevering van De Slimste Mens.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Positieve reacties

Ondanks alle kritiek zijn er ook een hoop kijkers die het juist opnemen voor Geuze. “Ben trots op je hoor, Mo!”, schrijft een fan. Een ander vult aan: “Ironisch hoe iedereen Monica dom noemt, terwijl ze het toch beter doet op het gebied van business dan de meeste van jullie. Just saying.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Redactie ‘De Slimste Mens’ zal quiz nóóit winnen: kijkers vallen over uitzending vol ‘enorme’ fouten

Héél ander niveau

Tot slot valt het de trouwe kijkers van De Slimste Mens op dat de onderwerpen van de vragen heel anders zijn dan in andere afleveringen. Het niveau zou woensdagavond een stuk lager liggen, wat “opvallend” wordt genoemd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl, Twitter | Beeld: still