Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monica Geuze doet boekje open over haar cosmetische ingrepen: ‘Ik voel me er prettig bij’

Monica Geuze doet boekje open over haar cosmetische ingrepen: ‘Ik voel me er prettig bij’

Monica Geuze doet boekje open over haar cosmetische ingrepen: ‘Ik voel me er prettig bij’

Dat Monica Geuze (27) niet vies is van een spuitje hier en daar, dat heeft de vlogger weleens tussen neus en lippen door gezegd. Maar in detail ging ze nooit echt, tot nu. In haar laatste vlog heeft ze een boekje opengedaan over haar uiterlijk. “Ik wilde even het één en ander bespreken en wat openheid geven”, aldus Monica in de video.

Cosmetisch arts

Een week geleden heeft Monica Geuze een bezoekje gebracht aan een cosmetisch arts. Reden voor de vlogster om meer open te zijn over haar ingrepen. “Het voelde niet goed om het er niet over te hebben, omdat ik er wel transparant over wil zijn.”

De misverstanden die de wereld in zijn gebracht zou ze dan ook al te graag de wereld uit helpen. “Maar het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen.”

Ook heeft de vlogger wat filler in haar neus gehad. “Maar dit is allemaal een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus op een gegeven moment gaat dat weer weg.”

Lees ook
Thomas van der Vlugt geeft zich bloot aan Chantal Janzen: ‘Ik durf er niet vól in te springen’

Botox en fillers

Monica doet niet alleen een boekje open over haar ervaring met fillers, maar ook haar botoxbehandelingen komen aan bod. “Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels. Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren.”

Haar laatste bezoekje aan een cosmetisch arts was voor fillers haar jukbeenderen en kaaklijn. “Ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Het is echt minimaal gedaan.” De vlogger wil wel een duidelijke boodschap bij haar volgers achterlaten. Namelijk dat het geen reclame is en dat het géén aanmoediging is om het ook te doen. “Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettig bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress