Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monica Geuze confronteert man die stiekem foto’s van haar maakt terwijl ze topless zont

Monica Geuze confronteert man die stiekem foto’s van haar maakt terwijl ze topless zont

Monica Geuze confronteert man die stiekem foto’s van haar maakt terwijl ze topless zont

Monica Geuze (27) lag lekker topless te zonnen op een Thais strand, toen ze ineens een man betrapte die stiekem foto’s van haar maakte. Monica zou Monica niet zijn als ze de ‘Belgische rukker’ niet confronteerde. Ze vertelt erover in haar podcast Geuze & Gorgels.

Topless zonnen

Samen met presentator Kaj Gorgels, met wie ze de podcast opneemt, praat ze over hun gezamenlijke vakantie op Ibiza. Samen met Kaj’s vriendin Jessie Jazz Vuijk lag Monica lekker topless te zonnen, wat ze graag doet.

Daarop vertelt Kaj: “Je ziet weleens foto’s uit de jaren ’70 en dan ligt iedereen naakt op het strand. Maar dat kan nu niet meer, omdat al die viespeukjes foto’s maken.”

Lees ook
Geraldine Kemper geeft toe dat ‘borstencover’ van de LINDA. niet inclusief genoeg is

Belgische rukker

Monica haakt daar op in: “Dat is mij ook overkomen. Heb ik dat al eens verteld hier in de podcast? Bij de opnames van Temptation Island in Thailand heb ik dat ook meegemaakt. Ik lag lekker een uurtje in m’n eentje op het strand en was die tanning lines helemaal zat. Dus ik trek mijn topje even uit. En toen lag er een Belgische rukker foto’s van mij te maken.

Ik zag dat en voelde me hier helemaal niet oké bij. Hij lag ook gewoon met zijn vrouw! Ik zag dat hij ook foto’s maakte van andere vrouwen. Toen heb ik die man nog wel het leven zuur gemaakt en hem geconfronteerd met zijn viezigheden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Geuze & Gorgels / LINDA. | Beeld: Brunopress