Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mogelijk nieuwe vriendin van Lil Kleine reageert op geruchten: ‘Weet niet goed wat mij overkomt’

Mogelijk nieuwe vriendin van Lil Kleine reageert op geruchten: ‘Weet niet goed wat mij overkomt’

Mogelijk nieuwe vriendin van Lil Kleine reageert op geruchten: ‘Weet niet goed wat mij overkomt’

Onlangs hebben verschillende juicekanalen gemeld dat Lil’ Kleine, na zijn breuk met Jaimie Vaes, alweer een nieuwe vriendin zou hebben. De dame in kwestie heeft inmiddels gereageerd op de geruchten. 

Niet blij

Via social media laat Robin, de vrouw om wie het gaat, weten dat ze absoluut niet blij is met de geruchten. Volgens haar is er namelijk niks van waar. “Ik weet niet goed wat mij overkomt en ook niet hoe iedereen hier precies mee omgaat. Maar ik ben deze week in Israël voor de begrafenis van mijn opa,” vertelt ze.

Lees ook
Jaimie Vaes zou relatie met Lil Kleine verbroken hebben: ‘Spijtbetuiging aan verkeerde adres’

In shock

Robin vindt het erg vervelend dat ze in verband wordt gebracht met de rapper, helemaal nu ondertussen ook aan het rouwen is. Robin geeft verder aan dat ze ‘in shock is van de reacties en vele roddels’. Om het nog eens duidelijk te benadrukken zegt ze: “Bij deze: ik ben niet met Jorik, verre weg van dat.”

Ze sluit haar bericht af met een sneer naar de desbetreffende juicekanalen. Want dat zij hun werk momenteel niet zo nauwkeurig hebben gedaan is volgens haar wel duidelijk. “Betrouwbare bronnen zijn ver te zoeken, helaas en erg jammer vooral op dit moment,” zijn Robins woorden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress