Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Carolien Spoor laat ringen maken van eigen moedermelk (en da’s minder onsmakelijk dan het klinkt)

Carolien Spoor laat ringen maken van eigen moedermelk (en da’s minder onsmakelijk dan het klinkt)

Carolien Spoor laat ringen maken van eigen moedermelk (en da’s minder onsmakelijk dan het klinkt)

Carolien Karthaus-Spoor (32) is de trotse moeder van twee prachtige zoontjes, Otis (3) en Elias (0). Die groeien uiteraard als kool en de tijd vliegt, waardoor de actrice soms (nu al) met weemoed terugdenkt aan toen de jongens nog jongetjes waren. Om voor altijd aan die bijzondere periode herinnerd te worden, heeft Carolien wel heel bijzondere sieraden laten ontwerpen. Ringen waarin… haar moedermelk verwerkt is.

Moedermelk-sieraad

Je eerste ingeving is misschien dat dat een ietwat onsmakelijke actie is, maar wie het eindresultaat bekijkt, zal aangenaam verrast worden. Wij waren dat in ieder geval wel. Op Instagram deelt Carolien een foto van haar gloednieuwe juwelen – voor beide zoontjes een ring – en de reacties stromen massaal binnen.

Witte edelstenen

“Mijn eigen moedermelk in een sieraad verwerkt: nooit geweten dat dit kon! En vooral niet hoe prachtig dat is”, schrijft ze bij twee foto’s van zichzelf en een close-up van de gouden ringen. Die zijn vrij strak en tijdloos vormgegeven, en de (uitgeharde) moedermelk is als een soort ronde, witte edelsteen bevestigd. “Elke keer als ik naar mijn ring kijk, dan denk ik weer even aan die dierbare periode dat ik mijn mannetjes mocht voeden, wat één van mijn mooiste ervaringen ooit is.”

Lees ook
Wauw: Carolien Karthaus-Spoor deelt bijzondere foto van bevalling

Rare ring?

Veel moeders reageren dolenthousiast op de ringen en zouden er zelf ook een willen dragen. Een enkeling heeft er zo haar twijfels bij. “Oké… zou nou nooit in me zijn opgekomen. Heb er in die zin echt niks mee. Zou het niet hoeven of willen”, laat iemand weten in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn eigen moedermelk in een sieraard verwerkt: nooit geweten dat dit kon! En vooral niet hoe prachtig dat is ❤ Elke keer als ik naar mijn ring kijk dan denk ik weer even aan die dierbare periode dat ik mijn mannetjes mocht voeden, wat één van mijn mooiste ervaringen ooit is. Voor alle moeders die op dit moment voeden, binnenkort gaan voeden of nog een portie in de vriezer hebben staan: ik mag zo’n prachtige en dierbare ring twv. €500,- weggeven! Follow @mimmiesieraden & laat in de comment hieronder een flesje melk achter, leek me wel een toepasselijke (en even zoeken tussen je emoji’s ?) #moedermelksieraad #borstvoeding #mimmiesieraden #dierbareherinnering #vooraltijd #winactie

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik geniet nu nog meer van het borstvoeding geven dan bij Otis: zeker door de lockdown heb ik amper hoeven kolven, wat me een hoop gezeul en gedoe heeft bespaard… Al bijna 6 maanden heb ik het voorrecht om hem met alleen mijn melk groot te brengen & toen we gisteren zijn eerste hapje gaven, voelde dat echt als een nieuwe stap. Bij Otis liep mijn melk rond deze tijd terug, maar zolang het goed gaat geniet ik enorm van deze voedingsmomentjes samen. Ik ben me er enorm van bewust dat borstvoeding niet een vanzelfsprekendheid is en ben dan ook enorm dankbaar dat het zo goed op gang komt. Aan alle mama’s: of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft, ik ben er heilig van overtuigd dat liefde en knuffels die kleintjes het allerbeste laat groeien ❤ Thnx @fabulousmamanl voor het durven plaatsen van dit beeld op de cover en @tamarabotter @fionaruhe.photography @monique_brinkhorst voor deze prachtige beelden ? #breastfeeding #momson #elias #covershoot #outnow

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

Bron: Instagram | Beeld: Flair – Bart Honingh