Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moeder Wesley Sneijder woedend op Yolanthe én familie: ‘Werkelijk respectloos’

Moeder Wesley Sneijder woedend op Yolanthe én familie: ‘Werkelijk respectloos’

Moeder Wesley Sneijder woedend op Yolanthe én familie: ‘Werkelijk respectloos’

Yolanthe Cabau (35) heeft zich niet populair gemaakt bij haar ex-schoonmoeder. Sylvia Sneijder is woest op de presentatrice en haar familie, omdat ze haar 35-jarige zoon Wesley hebben buitengesloten.

Sylvia boos op Yolanthe

Hansje, de tante van Yolanthe, overleed onlangs op 75-jarige leeftijd. Dat is te lezen in een rouwadvertentie die de familie in een krant plaatste. Yolanthe en Xess Xava (4) zijn in het bericht genoemd, maar de naam van Wesley ontbreekt. Dat valt bij Sylvia niet in goede aarde. “Ik vind het werkelijk respectloos om de naam van Wesley er niet bij te zetten”, verklaart ze aan weekblad Party. “Het lijkt er inderdaad sterk op dat dit bewust is gedaan. Ik heb er gewoon geen woorden voor.”

‘Wesley is de gebeten hond’

Sylvia kan er niet bij waarom haar zoon niet op de rouwadvertentie staat. “Alsof mijn zoon tante Hansje niet zou hebben gekend. Hij kende haar al tien jaar.” Daarbij zijn Wes en Yo nog niet officieel gescheiden en zou het volgens Sylvie daarom ook niet netjes zijn dat hij niet is genoemd. “Mijn zoon heeft het hart op de goede plaats en nu is hij, zonder dat hij er iets aan kan doen, de gebeten hond.”

Tien jaar samen

In maart 2019 maakten Wesley en Yolanthe wereldkundig uit elkaar te gaan. “Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy”, liet het stel destijds weten via hun management. De twee stapten in 2010 in het huwelijksbootje in Italië, nabij Florence en waren ruim tien jaar samen. Samen kregen ze in 2015 één kind, zoontje Xess Xava (4). Wesley en Yolanthe lieten niet lang voor hun breuk nog weten druk bezig te zijn met de adoptie van een kindje.

Lees ook
Yolanthe open over heftige periode na breuk met Wesley Sneijder: ‘Het gaat met ups en downs’

Liefdesleven Yolanthe

Het liefdesleven van Yolanthe is een hot topic sinds de breuk met de voetballer. Zo werd ze eerder dit jaar nog gelinkt aan niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven (30). Even later ging het gerucht dat toch iemand anders haar hart veroverd zou hebben: een wereldberoemde dj van Nederlandse bodem.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It will always be you ❤️ #CelebratingMyBirthdayTogether ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress