Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moeder Marlijn Weerdenburg ‘na kort en plotseling ziektebed’ overleden: ‘Mijn grootste voorbeeld’

Moeder Marlijn Weerdenburg ‘na kort en plotseling ziektebed’ overleden: ‘Mijn grootste voorbeeld’

Moeder Marlijn Weerdenburg ‘na kort en plotseling ziektebed’ overleden: ‘Mijn grootste voorbeeld’

Er is een donkere wolk boven het zwangerschapsgeluk van Marlijn Weerdenburg (38) komen hangen. De presentatrice heeft zojuist laten weten dat haar moeder ‘na een kort en plotseling ziektebed’ is overleden.

Moeder Marlijn Weerdenburg overleden

Op Instagram maakt Marlijn het verdrietige nieuws bekend. Daarbij plaatst ze een foto van haar moeder. “Gisteren hebben we, na een kort en plotseling ziektebed, afscheid moeten nemen van de liefste moeder en oma denkbaar”, schrijft de blondine. “Dubbel zo moeilijk te bevatten, zo aan het einde van mijn zwangerschap. We kunnen het zelf nog maar amper geloven dat ze er echt niet meer is.”

Dankbaar

Weerdenburg laat weten dat ze dankbaar is voor haar moeder en haar onbaatzuchtigheid. “Voor alle liefde, aandacht en zorg die ze aan mij en m’n naasten heeft gegeven. Ze is mijn grootste voorbeeld. En ook al zal ik haar nooit evenaren. Ik zal op zoek gaan, naar stukjes van haar in mij, van tijd tot tijd.” Ze sluit af: “Lieve mama, rust zacht.”

Steunbetuigingen

Marlijn ontvangt veel steunbetuigingen in de reacties onder de post. “Veel liefs en kracht… xxx”, schrijft presentator Viktor Brand. Actrice Melissa Drost laat weten: “Oh lieve Marlijn! Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verdriet. Ik denk aan je!” Manon Meijers reageert nog: “Wat een verdriet… alle sterkte.”

Lees ook
Marlijn Weerdenburg schaars gekleed ‘naar haar werk’ om babybuik te showen: ‘Gelukkig geen tegenwind’

Tweede kindje

Het verdriet is extra groot omdat Weerdenburg momenteel in verwachting is van haar tweede kindje. Wanneer de presentatrice precies uitgerekend is, is niet bekend, maar uit de tekst is op te maken dat de komst van de kleine niet lang meer op zich laat wachten. Flair wenst Marlijn veel sterkte toe.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram