Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heerlijk moeder-dochtermoment: Naomi van As wordt rustig wakker met druktemaker Kae

Heerlijk moeder-dochtermoment: Naomi van As wordt rustig wakker met druktemaker Kae

Heerlijk moeder-dochtermoment: Naomi van As wordt rustig wakker met druktemaker Kae

Naomi van As (36) is deze zonnige donderdag rustig en vooral gezellig begonnen. Haar dochter Kae kwam namelijk bij haar in bed gekropen. Van dat moment deelt de voormalig hockeyster een schattig kiekje op Instagram.

Moeder-dochtermoment

Op de foto is te zien hoe moeder en dochter naast elkaar op bed liggen. “Ze lag even stil”, schrijft Naomi erbij. “Goedemorgen! Geniet van deze heerlijke, zonnige en warme dag! #ochtenden #inhetgrotebed #zogezellig”

Druktemaker

Dat Kae een druktemakertje is, moge duidelijk zijn. “Haha je opmerking zegt genoeg. Handenbindertje”, reageert een fan onder het plaatje. Een andere volger van Naomi kan niet genoeg benadrukken hoe cute de dreumes is. “Oh wat heeft ze toch een prachtig koppie met zoveel haar. Om op te vreten.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze lag even stil ??…Goedemorgen! Geniet van deze heerlijke, zonnige en warme dag!!! . . . #ochtenden #inhetgrotebed #zogezellig ❤️

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Kae

Sven Kramer (34) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

Moederschap Naomi van As

Hoe Naomi het ouderschap ervaart? De eerste periode van het moederschap vond ze best pittig, zo gaf de voormalig hockeyster eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Inmiddels gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Lees ook
Jong geleerd: dochters Naomi van As en Ellen Hoog zijn nú al dol op wijn

Sven als vader

Sven is volgens Naomi “heel vertederend” als vader. “Hij komt vaak stoer en misschien wat afstandelijk over”, zei ze tegen Flair. “Na een wedstrijd geeft hij altijd heel gefocust interviews, waardoor mensen zijn zachte kant niet zien. Hij heeft een heel klein hartje en als vader is hij echt een softie.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??????? . . . #familiehuisje #omashuis #fijneplek

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op ???‍♀️?… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram