Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Model ontslagen vanwege selfie met Linda de Mol

Model ontslagen vanwege selfie met Linda de Mol

Model ontslagen vanwege selfie met Linda de Mol

Linda de Mol heeft de draad weer opgepakt na het The Voice-schandaal. De actrice is momenteel druk bezig met een nieuwe televisieserie samen met Daan Schuurmans en Waldemar Torenstra. Ook model Raphael Bouman was onderdeel van de serie, met nadruk op ‘was’. Het model is namelijk op staande voet ontslagen vanwege een selfie met Linda de Mol. 

Selfie Linda de Mol

Momenteel werkt Linda de Mol aan een nieuwe serie met een sterrencast bestaande uit onder andere Daan Schuurmans, Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra. Ook Model Raphael Bouman, met ruim 20.000 volgers op Instagram, was onderdeel van de serie. Raphael was dolenthousiast dat hij mocht meespelen in een serie met diverse BN’ers. Zijn enthousiasme komt hem echter duur te staan.

Raphael deelde op zijn Instagram een selfie met Linda met de tekst ‘Fun op de set met Linda de Mol’. Linda staat lachend op de foto. De foto ging gelijk viraal, zelfs bij RTL Boulevard kwam het aan bod. Het plezier was echter maar van korte duur. Bronnen laten aan Story weten dat Raphael niet meer welkom is bij de opnames vanwege die ene selfie.

“Omdat hij deze foto’s heeft gepubliceerd. En wanneer hij foto’s zou verkopen aan de media, zou hij een geldboete krijgen. Hij is er behoorlijk ondersteboven van. Onthutst, omdat hij dit nooit zo heeft bedoeld. Hij had de foto’s ook op zijn privé-account op Instagram geplaatst en niet op zijn modellen- en acteursaccount”, aldus een ingewijde aan Story. De selfie van Linda en Raphael is niet meer te zien op Instagram, maar wel te bewonderen in de nieuwste Story.

Tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R. Bouman (@raphael_bouman)

Lees ook
Johnny de Mol stopt per direct met talkshow na beschuldiging seksueel misbruik

Linda pakt draad weer op

Goede vriend en personal trainer Carlos Lens vertelt aan Story dat Linda de draad weer heeft opgepakt na een moeilijke periode. Linda is een tijdje uit de spotlights geweest en ze trainde ook niet meer met Carlos.

“Waar de een in zo’n heftige periode behoefte heeft aan sport, geldt voor anderen het tegenovergestelde. Linda wilde helemaal niets meer. Ook niet sporten. Dus al onze afspraken werden voor onbepaalde tijd afgezegd”, laat Carlos weten. “Iedereen verwerkt een ingrijpende gebeurtenis op zijn eigen manier. Linda had er geen behoefte aan om anderen te zien.” Na een pauze pakt Linda nu de draad weer op en is ze ook weer aan het sporten met Carlos.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress