Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vermeende minnares Jeroen Rietbergen reageert: ‘Ik weet 100% zeker dat hij geen ‘aanrander’ is’

Vermeende minnares Jeroen Rietbergen reageert: ‘Ik weet 100% zeker dat hij geen ‘aanrander’ is’

Vermeende minnares Jeroen Rietbergen reageert: ‘Ik weet 100% zeker dat hij geen ‘aanrander’ is’

De vermeende minnares van Jeroen Rietbergen reageert, na een lange periode van zwijgen, op de beschuldigingen van vreemdgaan. Ook reageert ze op de aantijgingen jegens de bandleider. Voordat Jeroen werd aangeklaagd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag The Voice, was hij namelijk al eerder onderdeel van een showbizzrel. In 2013 werd hij beschuldigd van vreemdgaan.

Het is inmiddels negen jaar geleden dat Jeroen in opspraak raakte, omdat hij zijn toenmalige partner Linda de Mol (57) zou hebben bedrogen. Dit zou hij hebben gedaan met de 20 jaar jongere Renée Gunning. Renée kun je vooral kennen van haar rol in de serie Echte Gooische Meisjes.

Dom van mij

Hoewel Renée zich nooit openlijk heeft uitgesproken over de situatie, besluit ze dat nu wel te doen. Aan Story vertelt ze wat er die tijd is gebeurd. “Laat me beginnen met te vertellen wat er precies is gebeurd. Of, beter gezegd: níet is gebeurd,” begint ze haar verhaal. Renée legt uit dat de beschuldigingen rusten op een misverstand. “Een journalist heeft mij gebeld en ik ben zo stom geweest te zeggen dat er ‘iets’ is gebeurd tussen mij en Jeroen. Daarmee doelde ik echter op een concert in 2008, dat we samen hebben bezocht. Nogmaals: dóm van mij.”

Ze vertelt verder wat er daarna is gebeurd. “Ik heb Jeroen nog eens gesproken op het parkeerterrein van de hockeyclub, waar hij een van Linda’s kinderen kwam ophalen. Dat is alles.” De beschuldigingen van vreemdgaan ontkracht ze. “Op het fysieke vlak is er nooit iets tussen ons geweest.”

Lees ook
Ali B en Jeroen Rietbergen doen deze maand hun verhaal over ‘The Voice’-schandaal

Kan niet waar zijn

Inmiddels speelt er rond Jeroen Rietbergen wel meer dan enkel een beschuldiging van vreemdgaan. Ook Renée is daarvan als vanzelfsprekend van op de hoogte. “Ik vind het heel verdrietig om te zien wat er is gebeurd en nu nog gebeurt,” vertelt ze. Dat is tevens ook de reden dat de actrice tot op heden niet op de situatie had gereageerd.

Volgens Renée zijn niet alle beschuldigingen waar. “Ik geloof niet alles van wat er nu gezegd wordt. Kijk, Jeroen is in de basis een heel goed mens. Ik kan niet geloven dat hij al die dingen waar hij nu van wordt beschuldigd, heeft gedaan. Zoals ik hem ken van het hockeyveld en uit Laren, kan ik me helemaal níets voorstellen bij dat hij voor bijvoorbeeld ‘aanrander’ wordt uitgemaakt. Ik weet honderd procent zeker dat hij dat niet is!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress