Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka Witzenhausen presenteert nieuw seizoen van ‘Obese’: ‘Het gaat niet over het perfecte maatje’

Miljuschka Witzenhausen presenteert nieuw seizoen van ‘Obese’: ‘Het gaat niet over het perfecte maatje’

Miljuschka Witzenhausen presenteert nieuw seizoen van ‘Obese’: ‘Het gaat niet over het perfecte maatje’

Het nieuwe seizoen van Obese gaat bijna van start met Miljuschka Witzenhausen als presentatrice. De insteek van Obese is dit jaar anders dan voorheen, vertelt Miljuschka aan RTL Boulevard.

Miljuschka Witzenhausen presenteert Obese

Woensdagavond is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Obese te zien. In het programma staan dikke mensen die het roer om willen gooien centraal. In voorgaande seizoen was het streven om zoveel mogelijk af te vallen. Hier kwam veel kritiek op, omdat het afval-proces behoorlijk extreem was.

Dit jaar heeft Obese echter een andere insteek, vertelt presentatrice Miljuschka Witzenhausen aan RTL Boulevard. De strijd tegen de kilo’s staat niet centraal. Het programma zal meer draaien om een gezondere levensstijl. De deelnemers worden ook langer begeleid, om een terugval te voorkomen.

“Het gaat niet alleen over het einddoel, het gaat niet over het perfecte maatje. Het gaat over een nieuwe route vinden waarin je je lekker voelt. Ik durf met trots te zeggen dat we met ons team van experts ze bijstaan op een langdurige manier. Het traject heeft acht á negen maanden geduurd. Hierna krijgen ze nog vijf jaar lang begeleiding”, aldus Miljuschka.

Lees ook
Miljuschka Witzenhausen openhartig over haar leven: ‘Een slachtoffer, dat is precies wat ik niet wil zijn’

Kritiek

Miljuschka kon op veel kritiek rekenen toen bekend werd dat zij het programma zou presenteren. Mensen vonden haar hypocriet, omdat haar credo altijd is dat je blij moet zijn met je lijf. Miljuschka is het hier niet mee eens.

“Trots zijn op je lijf, ongeacht je maat, betekent niet dat je niet de wens mag hebben om af en toe een klein beetje af te vallen. Dat is voor mij precies hetzelfde. Als je de drang hebt om af te vallen, laat dan wel mensen helpen op een gezonde manier. Dat is wat we met Obese doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Brunopress