Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka over moord Peter R. de Vries: “Ik herken de angst van de kinderen van Peter”

Miljuschka over moord Peter R. de Vries: “Ik herken de angst van de kinderen van Peter”

Miljuschka over moord Peter R. de Vries: “Ik herken de angst van de kinderen van Peter”

Presentatrice en tv-kok Miljuschka Witzenhausen heeft gezegd dat ze zich de angst die de kinderen van Peter R. de Vries hadden, goed begrijpt. “Zij leefden met dezelfde angst als ik, alleen dan voor hun vader in plaats van hun moeder,” schrijft ze in een antwoord op een vraag via haar Instagram Stories. 

Relatie Miljuschka Witzenhausen en Peter R. de Vries

Miljuschka is de dochter van Astrid Holleeder, de zus van Willem Holleeder. Peter R. de Vries heeft Astrid en Sonja Holleeder geholpen bij het proces tegen hun broer, zo is ook te lezen in de boeken die Astrid heeft geschreven. Daardoor kende Miljuschka hem natuurlijk ook goed. Toch bleef het rondom de dood van Peter stil op haar Instagram en dat zorgde voor vragen.

Verlies van Peter

‘Hoe ga je om met de dood van Peter?’, werd gevraagd tijdens een Q&A sessie op de Instagram van Miljuschka. Daarop zegt ze: “Deze vraag heb ik veel binnen gekregen en we hebben allemaal ons verdriet hierover. Voor mijn gevoel voelde dat soms misplaatst om te delen.”

Lees ook:
Zoon Peter R. De Vries reageert voor het eerst na overlijden van zijn vader

‘We missen hem onbeschrijfelijk’

Toch wil ze er nu iets meer over kwijt, ook al kan ze , naar eigen zeggen, de juiste woorden niet vinden voor het verlies. Hierover zei ze: “Het maakt me zo verdrietig om er bij stil te staan. Hetzelfde geldt voor mijn moeder. We missen hem net zoals iedereen met een rechtvaardig hart onbeschrijfelijk.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh voor Flair