Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Complimentenregen onder eerlijke kiekjes van Miljuschka in lingerie: ‘Respect voor deze foto’s!’

Complimentenregen onder eerlijke kiekjes van Miljuschka in lingerie: ‘Respect voor deze foto’s!’

Complimentenregen onder eerlijke kiekjes van Miljuschka in lingerie: ‘Respect voor deze foto’s!’

Denk je aan body positivity, dan denk je aan Miljuschka Witzenhausen. De 35-jarige columniste van Flair deelt met regelmaat een eerlijke foto op Instagram en ook dit keer kan ze daarmee weer rekenen op een stroom aan complimenten.

Miljuschka in lingerie

Op het socialmediakanaal deelt Miljuschka een drietal foto’s in lingerie. “Work your curves, woman”, schrijft de presentatrice erbij.

Complimenten

Fans van Witzenhausen hebben alleen maar lovende woorden over voor haar meest recente post. “Respect voor deze foto’s! Puur. I love it”, reageert iemand. Een ander vult aan: “Heerlijk, die eerlijkheid!” Ook benadrukken volgers hoe goed Miljuschka eruitziet. “Je bent prachtig! Niks aan veranderen!”

De tekst gaat verder onder de fotoreeks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Work your curves woman?

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Eerlijke foto’s

Het is niet de eerste keer dat Miljuschka een eerlijke foto deelt. Zo liet ze eerder al haar “happy rolls” zien op een foto en showde ze even later haar billen “met tijgerstrepen”. Ook ging ze een keer volledig uit de kleren voor een van haar Instagram-posts.

Lees ook
Miljuschka: ‘Ik zou het ook niet leuk vinden als iemand iets over míjn kinderen zegt’

Wennen voor Philip

De geliefde van Miljuschka moest wel even wennen aan al die blote foto’s die de tv-chef met haar volgers deelt. “Philip is natuurlijk een héél nette man en had dit nooit verwacht, haha. Hij was het ook niet gewend dat mensen zo zichzelf durven te zijn. In het begin dacht hij: holy shit, wat is dit nou?”, vertelde de presentatrice onlangs in Veronica Magazine. “Maar hij heeft er vijf jaar aan kunnen wennen en nu omarmt hij het.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Life is like an ice-cream enjoy it before it melts

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is mooi weer. Meivakantie breekt aan. Quarantaine kilos zijn er bij iedereen. Mijn inbox ontploft over welke bikinis goed werken voor mijn lichaam. Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen. Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten ipv constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen 16 meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen. Herinneringen leven langer als je het vast legt. Als je dus niet op de foto staat was je er op de lange termijn gevoelsmatig niet bij. Ik zou het echt te gek vinden als we weer samen een stroom van #eerlijkefoto kunnen creëeren. Dus post jouw #eerlijkefoto Zodat die foto’s het normale beeld word voor jou, mij, onze kids, partners etc. Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten. Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen. Filter nog tot daaraantoe. Maar vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf. Dit is mijn duit in het zakje van de #eerlijkefoto LOVE YOURSELF?

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

Beeld: Esmee Franken voor Flair, Instagram