Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka Witzenhausen verklapt haar dieetgeheim: ‘Ik wil niemand aansporen om af te vallen’

Miljuschka Witzenhausen verklapt haar dieetgeheim: ‘Ik wil niemand aansporen om af te vallen’

Miljuschka Witzenhausen verklapt haar dieetgeheim: ‘Ik wil niemand aansporen om af te vallen’

Miljuschka Witzenhausen (36) is de afgelopen periode flink afgevallen. Dat viel haar Instagram-volgers ook op. Na aandringen van haar volgers verklapt ze haar geheim. 

Geluk uit jezelf

Op Instagram mochten volgers Miljuschka vragen stellen, die ze vervolgens beantwoordde in haar stories. Een kijker vroeg hoe ze zoveel is afgevallen. Dat wilde de presentatrice eigenlijk voor zichzelf houden, omdat ze ‘niemand wil aansporen om af te vallen’. “Ik vind dat je geluk uit jezelf haalt en niet uit de weegschaal. Dat ieder lichaam mooi is”, legt Miljuschka uit.

Lees ook
Emotionele reactie van Miljuschka Witzenhausen op veroordeling van haar oom Willem Holleeder

Dieetgeheim verklapt

“Ok heel veel vragen hierover. Ik wil dit eigenlijk voor mijzelf houden, maar ik krijg zoveel hartverscheurende dms binnen van mensen die willen afvallen”, schrijft Miljuschka in haar eerste story. Hierom besluit ze toch haar dieetgeheim te onthullen.

“Ik sport voor rust in mijn hoofd. Het is een fijne manier om de donkere wolken te verdrijven. Het is gewoon biologie die je aanmaakt”, begint de presentatrice. “Nu ik dat regelmatig doe, verandert mijn lichaam. Het is voor mij een plek waar ik mijn rust vind”, besluit ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: Story, Instagram| Beeld: BrunoPress