Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka Witzenhausen deelt bikinifoto met wijze raad: ‘Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’

Miljuschka Witzenhausen deelt bikinifoto met wijze raad: ‘Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’

Miljuschka Witzenhausen deelt bikinifoto met wijze raad: ‘Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’

Miljuschka Witzenhausen staat erom bekend zich hard te maken voor body positivity. Een lichaam met een deukje, putje of klein rolletje hier en daar is hartstikke mensenlijk, en dat onderstreept ze vrijdag nogmaals op Instagram. De televisie-chefkok doet dat met een briljante foto van haar billen – met een nog briljanter bijschrift.

Wijze raad Miljuschka Witzenhausen

“Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden”, is Miljuschka’s gouden regel om positief in het leven te staan. Ook heeft ze gelijk een paar rake woorden voor mensen die haar of anderen niet respectvol behandelen. “Die kunnen je ‘discodip maat 42 ass’ kussen”, schrijft ze grappend onder de foto.

Lovende reacties

De foto wordt overladen met reacties van vrouwen die het volmondig met de woorden van Miljuschka eens zijn. “Ik ga meteen even bij de winkel “discodip” halen! 🥰 Ik vind deze regel geweldig!”, reageert een volger grappend. Model Joanne van den Herik plaatst een hele rij hartjes onder het kiekje. En weer een andere volger schrijft: “Echt zo fijn om te beseffen dat ik niet alleen ben in mijn onzekerheid en dat meiden/dames van alle soorten en maten kampen met het nastreven van het ‘schoonheidsideaal’. Je bent een inspiratie”, als reactie onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress