Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka volledig uit de kleren op eerlijke naaktfoto: ‘Wees trots op jezelf’

Miljuschka volledig uit de kleren op eerlijke naaktfoto: ‘Wees trots op jezelf’

Miljuschka volledig uit de kleren op eerlijke naaktfoto: ‘Wees trots op jezelf’

Miljuschka Witzenhausen (34) blijft strijden voor een realistischer beeld op social media. De Flair-columniste en presentatrice plaatste zondag een onbewerkte naaktfoto van zichzelf op Instagram en roept haar volgers op ook “eerlijke foto’s” te delen.

#Eerlijkefoto Miljuschka

Helaas merkt Miljuschka op social media dat mensen tijdens de coronacrisis onzekerder zijn door aangekomen “quarantainekilo’s” en ertegenop zien om straks weer een bikini aan te moeten. “Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto.”

Onhaalbaar

Het ‘ideale’ beeld op Instagram is voor haar en vele anderen niet haalbaar, benadrukt de brunette. “Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten in plaats van constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen zestien meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf.”

Geniet van je lijf

De tv-chef hoopt dat haar volgers haar voorbeeld volgen en hun eigen eerlijke foto’s delen. “Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is mooi weer. Meivakantie breekt aan. Quarantaine kilos zijn er bij iedereen. Mijn inbox ontploft over welke bikinis goed werken voor mijn lichaam. Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen. Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten ipv constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen 16 meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen. Herinneringen leven langer als je het vast legt. Als je dus niet op de foto staat was je er op de lange termijn gevoelsmatig niet bij. Ik zou het echt te gek vinden als we weer samen een stroom van #eerlijkefoto kunnen creëeren. Dus post jouw #eerlijkefoto Zodat die foto’s het normale beeld word voor jou, mij, onze kids, partners etc. Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten. Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen. Filter nog tot daaraantoe. Maar vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf. Dit is mijn duit in het zakje van de #eerlijkefoto LOVE YOURSELF?

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Eerlijke foto’s

Het is niet de eerste keer dat Miljuschka een eerlijke foto deelt. Zo liet ze eerder al haar “happy rolls” zien op een foto en showde ze even later haar billen “met tijgerstrepen”.

Lees ook
Miljuschka: ‘Het gevoel machteloos aan de zijlijn te staan, overviel me nu weer’

‘Schoonheidsideaal’

Miljuschka schoof eerder dit jaar bij Eva Jinek (41) aan tafel om te praten over haar eigen lichaam dat flink was veranderd sinds de verbouwing van haar nieuwe huis, en het ‘schoonheidsideaal’. “Je ziet nu zoveel jonge meiden die al fillers en wimperextensiens gaan gebruiken zoals een Kylie Jenner die zichzelf ‘bij laat stellen’. Gaby (Blaaser) is hier een voorbeeld van. Ze is een goede actrice, ik ken haar vanuit SpangaS en zij heeft op een gegeven moment gedacht: hier word ik gelukkig van. En dat mag hè, maar het zet wel wederom aan tot: hoe krijg ik de perfecte billen en de perfecte lippen etc. Dat is het toonbeeld geworden voor de jeugd nu”, aldus de Flair-columniste. “Vroeger hadden wij Madonna en Claudia Schiffer, maar dat waren de uitzonderingen. Nu is het voor iedereen en ik vind dat gewoon doodeng.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lean back

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram