Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een briljant kinderfeestje: Miljuschka viert 8e verjaardag van dochter en we hadden erbij willen zijn

Een briljant kinderfeestje: Miljuschka viert 8e verjaardag van dochter en we hadden erbij willen zijn

Een briljant kinderfeestje: Miljuschka viert 8e verjaardag van dochter en we hadden erbij willen zijn

Discozwemmen, bowlen, zelf hamburgers bakken bij McDonalds of een speelhal á la Ballorig onveilig maken. Allemaal prima kids-vermaak voor een verjaardag, maar in tijden van corona moet je het over een andere boeg gooien. Gelukkig heeft tv-chef en Flair-columniste Miljuschka Witzenhausen haar intrek genomen in haar giga woonboerderij, waar ze genoeg ruimte heeft om zelf iets te ondernemen. Vandaag vierde ze de achtste verjaardag van haar dochtertje en we zijn stiekem best jaloers dat we geen uitnodiging hadden (kom op Mil, we zijn toch collega’s? #taartcravings).

Home made-drollen

In de eerste plaats omdat je weet: een feestje bij Miljuschka thuis betekent zalig eten en met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaan. En niet alleen zalig, maar ook nog eens een lust voor het oog. Zo blies birthday girl Felina kaarsjes op een heuse Pac-Man-taart (#jaloers) uit en werden vriendjes en vriendinnetjes getrakteerd op té schattige home made-drollen. Een brownie-achtige variant, welteverstaan.

Speelkwartier

En dan even het vertier voor de kids. Op het uitbundig met ballonnen versierde ‘erf’ is ruimte zat en dus werd er een gigantische springkussen-stormbaan opgeblazen. Daarop konden Feline en haar ‘gastjes’ zich, lekker corona-proof in de buitenlucht, volledig uitleven. En aan de badkleding van de jarige te zien, is er ook heerlijk met water gespeeld – altijd een shot in de roos met deze fijne temperaturen.

Lees ook
Ook Miljuschka’s kids mogen weer naar school: ‘Maar klópt het wel dat ze het coronavirus moeilijker kunnen krijgen?’

Niet alleen maar onderbroekenlol

Maar er was ook gedacht aan wat educatief vermaak. Zo was er een echte imker uitgenodigd om de kinderen wat bij te brengen over bijen. Al die kleintjes in die beschermende imkerpakken; een heel cute gezicht. Zoontje Tycho (9) leerde de aanwezigen ook nog wat wijsheden: hoe en waarom moet je rivierkreeften vangen? Hij lijkt het uitgebreid te hebben gedemonstreerd, want Feline is in Stories te zien met enorm Curver-bak vol kreeftjes. We gokken dat er na de drollen en taart ook nog prima gedineerd is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday mijn lieve meisje. Ben zo trots op je? 8 jaar!!! Hieperdepiep hoera!!!

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

dochter miljuschka

dochter miljuschka

dochter miljuschka

dochter miljuschka

dochter miljuschka

zoon miljuschka

dochter miljuschka

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram Stories | Beeld: Flair