Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka’s droomboerderij is als zwaarbeveiligde ‘kluis’: ‘Hier kom je van je levensdagen niet in’

Miljuschka’s droomboerderij is als zwaarbeveiligde ‘kluis’: ‘Hier kom je van je levensdagen niet in’

Miljuschka’s droomboerderij is als zwaarbeveiligde ‘kluis’: ‘Hier kom je van je levensdagen niet in’

Flair-columnist en bíjna-finalist in ‘Wie is de Mol?’ (wij zitten zaterdag weer voor de buis) Miljuschka Witzenhausen is na máándenlang verbouwen – met tegenslag na tegenslag – eindelijk verhuisd naar haar droomboerderij. Behalve ‘mooi’, maakten zij en haar man Philip die ook zo ontoegankelijk mogelijk,zo onthult de tv-kok in de nieuwe LINDA.LOVES.

De boerderij van haar dromen

Miljuschka woonde hiervoor letterlijk ‘driehoog achter’ in de stad, maar heeft de drukte verruild voor (heel veel) ruimte, rust en privacy. Haar nieuwe stulpje telt maar liefst 680 vierkante meter (we hopen dat ze een huishoudster heeft, je zal het maar moeten stofzuigen), met onder meer twee huiskamers, zes toiletten – hoge nood en 680 m2 zijn geen goede combinatie – en een indrukwekkende zwevende bar in de uiteraard tot in de puntjes uitgeruste keuken. En dan hebben we nog niet eens over het zwembad, de paardenstal en de 20.000 vierkante meter grond eromheen.

Verbouwing gone wrong

De boerderij die zij en Philip van Ierschot kochten, had in maart 2019 al klaar moeten zijn. Maar de verbouwing duurde maar liefst negen maanden langer dan gepland door een frauderende aannemer die nadat hij betaald was de benen nam. Omdat haar oude appartement al verkocht was, hebben Miljuschka en haar gezin al die maanden moeten pendelen tussen hotels, vrienden en familie. Nu is het dan zo ver, eindelijk weer een eigen plek.

Lees ook
Miljuschka Witzenhausen open over Holleeder als oom: ‘De vrees blijft altijd’

Welkom kluis, eh… thuis!

Wie dolgraag eens naar binnen wil turen (met of zonder kwade bedoelingen), heeft dikke pech. Miljuschka en Philip maakten van hun boerderij een soort Fort Knox. “Dit huis is zo zwaarbeveiligd, dat je er van zijn levensdagen niet inkomt”, aldus de keukenprinses. “Het is net een soort kluis. Mijn eigen Hof van Eden, waar ik buiten kan zijn zonder dat iemand me ziet.” Die keuze snappen we best. Naast dat Miljuschka vanwege haar televisiecarrière weinig privacy kent, heeft ze ook nog eens niet de fijnste familieleden. Haar moeder is Astrid Holleeder, de zus van de vorig jaar tot levenslang veroordeelde topcrimineel Willem Holleeder. Hij maakte Astrid, Miljuschka en de rest van de familie jarenlang het leven zuur en zelfs nu hij achter de tralies zit, blijven ze altijd over hun schouder kijken… Zo zit Philip “elke dag in doodsangst”, onthulde Miljuschka onlangs aan Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.LOVES | Beeld: Esmee Franken