Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mila Kunis doet intieme onthulling over Ashton Kutcher

Mila Kunis doet intieme onthulling over Ashton Kutcher

Mila Kunis doet intieme onthulling over Ashton Kutcher

De film Bad Moms met Mila Kunis en Christina Applegate is binnenkort te zien in de bioscoop en daarom zijn de dames op het moment bezig met de promotie van de film. Daarvoor kwamen ze onder anderen langs bij de The Late Late Show met James Corden en speelden daar het spelletje Spill Your Guts or Fill Your Guts, wat zorgde voor veel hilariteit en onverwachte onthullingen. 

De drie zaten aan een ronde tafel met daarop een heel scala aan smerige hapjes. Telkens kregen ze de keus of ze een ongemakkelijke vraag wilden beantwoorden óf een hapje wilden nemen van één van de weerzinwekkende dingen op de tafel (koeientong, mayonaise en soya saus, augurken-sap, etc.).

Clam Juice anyone?

De eerste vraag was al meteen een moeilijke. Mila moest antwoord geven op de vraag: “Ashton Kutcher (haar echtgenoot, red.), carrot stick or beer can?”

En ja dit is een vraag over de grootte van zijn penis. En hierbij ging het niet om lang en smal vs. klein en breed, nee, nee het ging om een groot bierblikje dus breed én lang. Mila moet duidelijk even slikken bij deze vraag en overweegt zelfs serieus om een slok clam juice te nemen, maar dan besluit ze toch om antwoord te geven. Bekijk het hier:

Lees ook:

Geweldig nieuws voor Ashton Kutcher en Mila Kunis

ZIEN: Mila Kunis schittert in nieuwe trailer van Bad Moms

Zien: Mila Kunis op cover van de Glamour zonder make-up

Bron: Grazia.nl