Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na jaar vol voogdij-issues, arrestaties en negatieve zwangerschapstesten: Michael en verloofde uit elkaar

Na jaar vol voogdij-issues, arrestaties en negatieve zwangerschapstesten: Michael en verloofde uit elkaar

Na jaar vol voogdij-issues, arrestaties en negatieve zwangerschapstesten: Michael en verloofde uit elkaar

De geruchten gingen al langer, maar dinsdag werd het nieuws bevestigd: Michael van der Plas en zijn Naomi Dijkstra, met wie hij sinds 2018 samen was en wie hij in 2020 ten huwelijk vroeg, zijn niet langer bij elkaar. Dat laat de voormalig realityster weten in zijn Instagram Stories.

Geen ruzie

“De laatste tijd krijg ik veel de vraag of ik nog samen ben met Naomi”, horen we Michael zeggen op het social media platform. “Dat is niet het geval. We zijn uit elkaar.” Michael laat weten dat dat al een tijdje zo is. “Maar we hebben geen ruzie ofzo. We zijn goed uit elkaar gegaan. We willen allebei iets anders. Het is wat het is”, concludeert hij.

Turbulente periode

Naomi had aan Michael niet de makkelijkste, zeker niet vanwege zijn ex Samantha de Jong, die de afgelopen jaren om de haverklap negatief in het nieuws kwam. Zij zorgde deels voor hun kinderen, die veel bij hen waren toen Samantha het ouderlijk gezag verloor. Maar ook Michael stond op het punt om zijn kinderen kwijt te raken, toen hij (en Naomi overigens ook) in het najaar van 2020 werd gearresteerd en verdacht werd van handel in merkvervalste goederen, witwassen en uitkeringsfraude. Michael zat ongeveer een maand achter de tralies, waarna hij werd vrijgelaten, maar wel verdachte bleef.

200 zwangerschapstesten

Wat hun relatie nog verder onder druk gezet moet hebben, was het uitblijven van een zwangerschap. Terwijl ex-vrouw ‘Barbie’ hoogzwanger was van haar derde spruit en in de jaren daarvoor meerdere abortussen onderging, werd de kinderwens van Michael en Naomi maar geen werkelijkheid. Op Instagram deelde Naomi in een eerlijke post dat poging na poging om zwanger te worden, mislukte. “Ik probeer heel erg de balans te vinden hoe je je moet gedragen als fulltime bonusmama, hopelijk binnenkort een officiële mama, verloofde en gewoon een chickie van 25. Geloof me, dat is een ‘struggle’. Aan het einde van de dag is dit wie ik ben. Soms meedoen met verstoppertje en het dan zelf eigenlijk leuker vinden, soms streng, soms verdrietig, soms 200 zwangerschapstesten, soms toegeven aan wat mijn man wil en soms lekker tegen de draad in.”

Lees ook
Rollercoaster voor kids nog niet voorbij: Michael van der Plas vrijgelaten, maar nog steeds verdachte

Door naar Yolanthe?

Nu de kogel door de kerk is, lijkt Michael meteen zijn pijlen op iemand anders te richten. Hij deelt een foto van Yolanthe Cabau (die deze week liet weten toe te zijn aan een nieuwe liefde) en schrijft: “Of het gaat lukken weet ik niet, maar ik houd jullie op de hoogte.” Niet veel later maakt hij voor de zekerheid nog even duidelijk dat het om een grapje gaat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders