Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Merel Westrik laat voor het eerst sinds bevalling foto van pasgeboren dochter zien

Merel Westrik laat voor het eerst sinds bevalling foto van pasgeboren dochter zien

Merel Westrik laat voor het eerst sinds bevalling foto van pasgeboren dochter zien

Eind april werd het dochtertje van Merel Westrik, Billie Mae, geboren. Daarna hield de presentatrice de kleine meid lekker voor zichzelf. Toch deelt de Merel nu op haar Instagram weer een glimp van Billie Mae.

Moeder en dochter zijn heerlijk aan het uitwaaien op het strand. Merel plaatst slechts een wit hartje bij het kiekje. Het meisje kijkt met grote ogen de camera in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik)

Goed setje

De complimenten stromen in ieder geval binnen voor de presentatrice. ‘Wat een goed setje! 😍😍😍’, reageert Manon Meijers. Anouk Smulders laat achter: ‘Prachtige foto! ❤️’ Ook is nog te lezen: ‘Wat een fijne foto ❤️’ en ‘Oh wat mooi❤️.’

Stapelverliefd

De presentatrice vertelde aan tijdschrift LINDA. ‘stapelverliefd’ te zijn. ‘Ze is lekker harig, fluweelzacht, ze ruikt zalig en ik kan niet stoppen met naar haar kijken’, liet de 41-jarige Westrik aan het blad weten, die ook een foto van het kindje mocht plaatsen. ‘Pepijn en ik zijn stapelverliefd op haar, ook al heeft ze vannacht ons halve bed onder gepoept.’

Gezellig samen

Uit een eerdere relatie heeft Pepijn Crone al een zoon en een dochter. Merel en Pepijn lieten in november 2019 voor het eerst aan de buitenwereld weten een stel te zijn. ‘Jezus Christus het is zo fijn’, vertelde Merel glanzend aan de Volkskrant over haar relatie met Pepijn. De twee zouden het heel gezellig hebben samen. ‘Het is heel erg ongecompliceerd, licht en blij makend’, zegt de presentatrice.

Misverstand

Merel en Pepijn, die directe collega’s waren bij RTL Nieuws, gingen toen al vriendelijk met elkaar om. ‘We gingen wel af een toe een rondje lopen om het gebouw, dat was gezellig.’ Volgens de presentatrice moet er over die periode geen misverstand ontstaan over een eventuele relatie tussen de twee. Ze maakte duidelijk dat ze toen nog geen gevoelens voor elkaar hadden en allebei nog in een andere relatie zaten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress