Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lief babynieuws: Merel Westrik bevallen van eerste dochter en dít is haar (te leuke) naam

Lief babynieuws: Merel Westrik bevallen van eerste dochter en dít is haar (te leuke) naam

Lief babynieuws: Merel Westrik bevallen van eerste dochter en dít is haar (te leuke) naam

Merel Westrik en Pepijn Crone zijn de kersverse ouders geworden van hun dochtertje. Op 30 april is het meisje geboren en heeft een (té) lieve naam gekregen. Dat maakten de twee zaterdag bekend op Instagram. 

Merel Westrik bevallen

“Trots en gelukkig zijn we met de geboorte van Billie Mae Crone!”, schrijft RTL Nieuws-presentator en vader Pepijn Crone onder een foto waarop hij zijn dochter een kusje geeft. Ook Merel deelt een foto van het kindje. “After”, schrijft ze eronder. De foto volgt enkele minuten na een “before”-foto, waarop Westrik nog met een hoogzwangere buik te zien is.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pepijn Crone (@pepijn.crone)

Stapelverliefd

De presentatrice vertelt aan tijdschrift LINDA. “stapelverliefd” te zijn. “Ze is lekker harig, fluweelzacht, ze ruikt zalig en ik kan niet stoppen met naar haar kijken”, laat de 41-jarige Westrik aan het blad weten, die ook een foto van het kindje mocht plaatsen. “Pepijn en ik zijn stapelverliefd op haar, ook al heeft ze vannacht ons halve bed onder gepoept.”

Gezellig samen

Uit een eerdere relatie heeft Pepijn al een zoon en een dochter. Merel en Pepijn lieten in november 2019 voor het eerst aan de buitenwereld weten een stel te zijn. “Jezus Christus het is zo fijn”, vertelde Merel glanzend aan de Volkskrant over haar relatie met Pepijn. De twee zouden het heel gezellig hebben samen. “Het is heel erg ongecompliceerd, licht en blij makend”, zegt de presentatrice.

Lees ook
Merel Westrik maakt eerste zwangerschap bekend met prachtige foto

Misverstand

Merel en Pepijn, die directe collega’s waren bij RTL Nieuws, gingen toen al vriendelijk met elkaar om. “We gingen wel af een toe een rondje lopen om het gebouw, dat was gezellig.” Volgens de presentatrice moet er over die periode geen misverstand ontstaan over een eventuele relatie tussen de twee. Ze maakte duidelijk dat ze toen nog geen gevoelens voor elkaar hadden en allebei nog in een andere relatie zaten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram