Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mening over BzV-Maud volledig omgeslagen: ‘Hoe vervelend ik Maud eerst vond, wat een schat vind ik haar nu’

Mening over BzV-Maud volledig omgeslagen: ‘Hoe vervelend ik Maud eerst vond, wat een schat vind ik haar nu’

Mening over BzV-Maud volledig omgeslagen: ‘Hoe vervelend ik Maud eerst vond, wat een schat vind ik haar nu’

De mening van Boer zoekt Vrouw-kijkers is volledig omgeslagen. Waar iedereen zich eerst ergerde aan de eigenzinnige Maud, lijkt de BzV-deelneemster nu juist fans te hebben. Op Twitter gaat het los, but in a good way. “Zij geeft het programma kleur. Mooi mens!”

Liefde en geborgenheid

Maud maakte de tongen los bij de kijkers. Haar zweverige houding zorgde voor zowel ergenis als hilariteit. Maar mensen worden steeds positiever over de BzV-kandidaat. Ook columnist Angela de Jong is van mening veranderd. “Ik heb me in tijden niet zo geërgerd”, schreef Angela een paar weken geleden. Maar inmiddels denkt ze daar anders over en noemt ze Maud ‘vertederend’.

“Ik zag een vrouw die ook maar gewoon hunkert naar liefde en geborgenheid. (…) Maud geeft zich wel. Met huid en haar. Aan boer Evert en daarmee aan ons tv-kijkers. En daar kunnen al die andere deelnemers én boeren nog wat van leren”, schrijft ze in het AD.

Mening Boer zoekt Vrouw

Zoals we al in de intro schreven: ook op Twitter is de mening over Maud 180 graden gedraaid.

Lees ook
BzV-boer Jan lijdt aan spierziekte: ‘Mijn lieve Jan ligt sinds vorige week dinsdag in het ziekenhuis’

Keuzemoment boer Evert

Daarnaast maakte het keuzemoment bij boer Evert de tongen flink los. “Ja, ik vind het voor Cora heel erg jammer. Maar nee, het wordt, denk ik… Nee het lukte niet”, stamelde Evert toen hij besloot Cora naar huis te sturen. Echter ging zij niet bij de pakken neerzitten, maar gebeurde er iets wat nog nóóit gebeurd is in de geschiedenis van het programma.

Cora wilde graag nog even langs bij Koop, Everts broer. Ze vertelt dat ze met hem een leuk gesprek heeft gevoerd en dat er zelfs oogcontact was. “Ik dacht: leuke vent. Ik heb meer met jou gepraat dan met Evert”, zegt ze tegen Koop. En haar stoere actie wordt beloond: ze mag blijven voor een kopje thee.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: KRO NCRV