Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Melania Trump wil een glam room laten bouwen in het Witte Huis

Melania Trump wil een glam room laten bouwen in het Witte Huis

Melania Trump wil een glam room laten bouwen in het Witte Huis

Aanstaande vrijdag vertrekken de Obama’s definitief uit het Witte Huis om plaats te maken voor de familie Trump, of eigenlijk vooral voor Donald Trump himself.

Melania liet namelijk in een eerdere verklaring weten dat ze de presidentiële woonst in Washington alleen in het weekend zal bezoeken. Op deze manier kan Barron, de 11-jarige zoon van Melania en Donald Trump, zijn schooljaar in New York afmaken. Aan het einde van het schooljaar verhuizen Melanie en Barron waarschijnlijk wel naar het Witte Huis.

Afgezien van die opvallende mededeling, hield Melania zich de laatste tijd erg op de achtergrond. Ze liet doorschemeren niet de ambitie te hebben een zeer zichtbare First Lady te worden en hield zich tot nu toe aan haar woord.

Glam room

Maar met de stroom aan foto’s van huiselijke taferelen van de Obama’s die onlangs werden vrijgegeven, kon ze zich toch niet langer inhouden. Zo onthulde ze gister dat ze het plan heeft opgevat een kamer in het Witte Huis specifiek in te richten voor haar make-up, kleding en kapsel. Een heuse glam room, kopte de Amerikaanse media.

Melania’s visagiste, Nicole Bryl, klapte nog verder uit de school in het blad Stylish: “Melania wil een kamer laten ontwerpen met de perfecte verlichting. Voor ons – haar creatieve team –  is dat fantastisch, want dat maakt ons werk stukken makkelijker.

En dat is geen overbodige luxe, want om de 43-jarige Melania volledig in de verf te zetten, is haar team naar eigen zeggen “één uur en 15 minuten in non-stop en in opperste concentratie aan het werk.”

Wij vragen ons af wat Michelle hiervan denkt..

 

Lees ook:

Bron: Grazia UK, InStyle