Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mel Gibson voor de negende keer vader

Mel Gibson voor de negende keer vader

Mel Gibson voor de negende keer vader

De 61-jarige acteur Mel Gibson is afgelopen zondag voor de negende keer vader geworden! Hij heeft al zeven kinderen (zes zonen en één dochter) bij zijn eerste vrouw en een 7-jarige dochter met de pianiste Oksana Grigorieva met wie hij van 2009 tot 2010 een korte relatie had. De acteur is nu vader geworden van zijn negende kindje. De moeder is zijn 34 jaar jongere vriendin Rosalind Ross. 

See gorgeous Rose and her fabulous @armani dress and @jamahbags purse in all their full glory #melgibson #rosalindross

A photo posted by Mel Gibson (@melgibson_fanpage) on

Rosalind Ross is afgelopen zondag bevallen van een zoontje. Het jongetje heet Lars Gerard Gibson en volgens PEOPLE maken zowel de ouders als het kindje het goed. Rosalind en Mel zijn sinds 2014 samen.

In 2006 scheidde Mel Gibson van zijn vrouw Roby Gibson, de twee waren 26 jaar getrouwd en hebben zes kinderen en drie kleinkinderen. Na zijn scheiding had hij kort een relatie met Oksana Grigorieva met wie hij ook een kind kreeg en sinds een paar jaar is de Braveheart acteur nu dus samen met Rosalind. Rosalind beoefende lange tijd op hoog niveau de sport Voltige en werkt tegenwoordig aan een carriere als scriptschrijver. Ze leerde Mel Gibson waarschijnlijk kennen toen ze solliciteerde voor een baan bij zijn productiebedrijf Icon.

Lees ook:

Dit is ‘m dan: bekijk hier de eerste foto’s van Mick Jagger’s achtste kind

Hoera! Deze ‘Orange Is the New Black’-actrice is zwanger!

21 films die wij in 2017 absoluut willen zien

Bron: rtlnieuws.nl / dailymail.co.uk / people.com