Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De familie Meiland moet afscheid nemen van hondje Bommel

De familie Meiland moet afscheid nemen van hondje Bommel

De familie Meiland moet afscheid nemen van hondje Bommel

We hebben er stiekem veel om gelachen: hondje Bommel die terreur veroorzaakte in Chateau Meiland. De hysterische reactie van Martien op de hond was natuurlijk grappig, maar de situatie was al tijden niet meer houdbaar. Na een bezoek aan de dierenarts bleek dat er iets ergers aan de hand is. Helaas heeft de familie afscheid moeten nemen van de viervoeter.

Chateau Meiland

In de aflevering van gisteren was al te zien dat Bommel niet voor niks soms zo agressief was. De hond had waarschijnlijk ontzettend veel pijn door verschillende kwalen, zo bleek uit onderzoek van de dierenarts.

Inslapen

De Meilandjes hebben het beestje dan ook moeten laten inslapen. “Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten. We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje!”, is te lezen op de verschillende Instagram-accounts van het gezin.

Afscheid

In de eerste beelden van de aflevering van volgende week is al te zien dat de beslissing de familie ontzettend zwaar valt. Maxime barst in huilen uit aan de keukentafel. Toch was de situatie op het laatste moment niet meer houdbaar: Bommel begon zelfs naar Martien te happen.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook
Einde van Chateau Meiland is in zicht: kasteel onder voorbehoud verkocht

Reacties van fans

Op Twitter reageren de kijkers van Chateau Meiland vol medeleven op het nieuws. Na aanleiding van de uitzending van gisteravond vreesden velen al dat Bommel het niet lang meer zou redden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Talpa