Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Meghan Markle bevallen van tweede kindje en dit is de bijzondere naam die het meisje heeft gekregen

Hoera! Meghan Markle bevallen van tweede kindje en dit is de bijzondere naam die het meisje heeft gekregen

Hoera! Meghan Markle bevallen van tweede kindje en dit is de bijzondere naam die het meisje heeft gekregen

Meghan Markle en prins Harry zijn op 4 juni ouders geworden van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor gekregen. Dit werd bekend gemaakt via het Twitter-account van Emily Nash. Het is het tweede kindje van Meghan en Harry. 

Meghan Markle bevallen

Het Twitter-account van Emily Nash maakte dat net bekend. Het meisje is op 4 juni geboren in het Santa Barbara Cottage Hospital. Ze is vernoemd naar de koningin en haar oma Diana. Het bericht van Harry en Meghan luidt: “Op 4 juni zijn we gezegend met de geboorte van onze dochter, Lili. Ze is meer dan we ooit gedacht hebben en we zijn dankbaar voor alle liefde en gebeden die we hebben gekregen van over de hele wereld.”

Valentijnsdag

Op 14 februari maakte het stel bekend dat ze zwanger waren van hun tweede kindje. Dit deden ze met een reeks prachtige foto’s. De fotograaf van de foto’s schreef erbij: “Meghan, ik mocht het begin van jullie liefdesverhaal meemaken op jullie bruiloft en ik voel me vereerd dat ik nu deze foto’s mag maken. Gefeliciteerd met dit vrolijke nieuws.”  Het was geen toeval dat de twee op Valentijnsdag het nieuws naar buiten brachten, precies 37 jaar geleden op deze dag werd er bekend gemaakt dat prinses Diana zwanger was van prins Harry.

Lees ook:
Hebben! Meghan Markle komt met prachtig eerste kinderboek gebaseerd op eigen gezin

Miskraam

Eind november 2020 maakte Meghan bekend dat ze een miskraam had gehad. Ze schreef over haar ervaring in een essay voor de New York Times. Het artikel verscheen in november 2020 in de krant. Ze vertelde heel gedetailleerd over het moment waarop ze haar kindje verloor. “Ik had net Archies luier verschoond toen ik kramp voelde”, schrijft ze. Ze viel op de grond met haar zoontje nog in haar armen. “Ik neuriede een liedje om ons beiden rustig te houden.” Ze voelde dat het heel erg mis was. “Ik wist, terwijl ik mijn eerste kindje vasthield, dat ik mijn tweede aan het verliezen was.”

Zwangerschapsverlof

Sinds mei was Meghan al met zwangerschapsverlof. Dat vertelde ingewijden aan de New York Post. De hertogin van Sussex stopte toen met onder meer haar werkzaamheden bij de stichting Archewell, die ze heeft opgericht met Harry. Volgens de bronnen was het aannemelijk dat Meghan nog wel een oogje in het zeil hield bij Archewell, omdat ze “een workaholic is”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Twitter | Beeld: Brunopress